Löytöjä

Toissapäiväinen kaupunkikierros oli tuottelias. Anttilasta löytyi Fu-Touristin The Universe Is For Us -levy sopuhintaan. Kannessa on kolme hintalappua päällekkäin. Viidestä eurosta hinta on pudonnut ensin yhteen euroon ja lopulta 20 senttiin. Sen verran maksaa jo yksin "King Kong of the Dancefloor"-hitistä.

Kirjalliselta puolelta löytyi alle kahden euron hintainen Joseph Conradin Heart of Darkness, Ilmestyskirja nyt -elokuvan taustalla kummitteleva mestariteos. Ei paha.

Löydöistä mainittakoon vielä pari Said the Gramophone -blogista löytynyttä musiikkikatkelmaa: Indiemedia-artikkelista löytyy William Shatnerin tulkinta Pulpin "Common Peoplesta", With You -kirjoituksesta taas jenkkien pikkuoravat hidastettuna normaalinopeudelle. Melkoista. Hakekaa nopeasti, bloginpitäjä poistaa biisit viikon päästä kirjoituksen julkaisemisesta. Meneepä sekin blogi tilaukseen vastaisen varalle…

Tuokin löytyi, muuten, Boing Boingista.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.