Vaihdoinpas piruuttani uudet värit blogiin. Alkoi pinkki tympiä. ColorWhore on vinkeä värisivu, josta voi katsella HTML-käyttöön kivoja värejä. Kiitokset vaan Kalamukiin vinkistä. Saapa nähdä, jos innostuisi virittelemään ulkoasua enemmänkin.

Ota osaa keskusteluun

4 kommenttia

  1. Hillitse hyvä mies. Rupesin heti katsomaan että mitäs täältä silmille hyppäsi, kun vain tulin tänne. Hieman otit vahvat sävyt, jotka sattuvat olemaan lievästi vastakkaisia toisilleen. Toisaalta, kuten aina sanon, omapa on sivusi.

  2. Nyt näyttä hyvältä ainakin minun silmääni. Koluttujen ja käymättömien linkkien ero ei valjennut minulle intuitiivisesti, mutta minähän olen vain yksi arvostelija.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.