Lautapelaaja.net

Jo jonkin aikaa on mielessä pyörinyt ajatus oman domainin hankkimisesta kohtuullisiin mittoihin kasvaneille lautapelisivuille; onhan peliarvioitakin jo lähes sata. Isänmaallinen .fi-domain olisi ollut makein, mutta vaikka Y-tunnuksen omistankin, kaupparekisteristä minua ei kitsaana (65 euroa turhasta) löydy. Ei siis .fi-domainia.

Täten ilmoitankin Lautapelaaja.net-sivujen olevan avatun. Iloitkaa. Vanhat sivut tulevat pikapuoliin ohjaamaan uusien pariin, joten linkkien ei pitäisi kuolla; suosittelen silti päivittämään linkit, mikäli niin ystävällisiä olette olleet.

One thought on “Lautapelaaja.net”

  1. Onnea kastetulle. Etusivulla oleva linkki lautapeliartikkeliin on tosin kuollut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.