Sitemeter sai kenkää kaikilta sivuiltani. Tilalla on Google Analytics, joka tarjoaa täysin ilmaiseksi aivan käsittämättömän hienot tilastoinnit ja raportit. Ihmeellistä. Suosittelen perehtymään. Homma vaatii kärsivällisyyttä, sillä ainakin omalla kohdallani Googlella kesti monta päivää keksiä, että olin laittanut koodit paikalleen niinkuin pitää.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Wau. Google Analytics on ollut niin suosittu, etteivät näemmä enää ota uusia käyttäjiä ennen kuin saavat lisää tehoa. Toisaalta taas, ei mikään ihme, etteivät ota. Lukemieni (harvojen) käyttäjäkokemusten mukaan tuo mittaamisen alkaminen on viivästynyt muillakin ylikuormituksen takia.
    (Onneksi ehdin jo avata tilin yhdelle sivustolleni 🙂

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.