On se jännää, kun iTunes pitää tilastoa soitetusta musiikista. Se saattaa paljastaa hyvinkin jotain kuuntelutottumuksista. Vai mitä sanotte tästä: minun eniten soitetuimmista biiseistäni peräti kolmen kärki mahtuisi Johannan sadan soitetuimman listalle. Johannalla on useampi biisi saanut yli sata soittokertaa, ja useammille on yli 50 – minulla eniten soitetuilla on soittokertoja melkein 30.

Silti jos lasketaan kaikkien biisien soittokerrat yhteen, yhteissummat eivät välttämättä hirveästi eroa… No, Johannalla voi olla vähän enemmän, kun molempien ollessa kotona soivat lähinnä Johannan biisit, mutta ei se tätä yksin selitä.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.