Tämä artikkeli sisältää affiliatelinkkejä Amazoniin. Saan palkkion, mikäli ostat Amazonista tuotteita käytettyäsi linkkejäni. Affiliate-linkit on merkitty €-merkillä.

Olen tyytyväinen: viime aikoina olen muka vähäisestä lukemiseen tarjolla olevasta ajasta huolimatta ehtinyt lukemaan yhtä jos toista. Syytä onkin, kun uusia kirjoja on tullut ja tulee koko ajan, kiitos BookMoochin (25 kirjaa jo hankittu tuota kautta). Uusimpana hankintana tilaukseen lähti A Heartbreaking Work of Staggering Genius, jos ei muuten niin siksi, koska A Heartbreaking Blog of Staggering Geniusta on tullut luettua jo pidempään.

Lauantaina sitten lautapelejä, eli Helconissa nähdään.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Minun on pitänyt monta kertaa mainita, että itselläni AHWoSG on kroonisesti kesken – viimeksi olen lukenut sitä vuonna 2003.
    Toisaalta minua viehättää ajatus siitä, että olen nimennyt blogini sellaisen kirjan mukaan, jota en ole edes lukenut.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.