Banaani pyykissä

Jos sotkette banaania vaatteisiinne, suosittelen tahranpoistoa tiskiaineen ja veden kanssa ennen pyykinpesua. Banaanitahrat kun jättävät pesukoneessa vaatteisiin vahvat homemaiset jäljet. Tämän opimme tänään kantapään kautta. Asian oppimiseen tarvittiin banaanin syömisestä innostunut vauva; harvoinpa sitä muuten tuleekaan banaania vaatteisiin hierottua.

Ota osaa keskusteluun

1 kommentti

  1. Banaani on paha. Tosi paha. Ehkä kaikkein pahin. Se näyttää lähtevän, mutta muutaman päivän päästä paljastuu karu todellisuus: ruskea tahra. Ainoa, millä olen saanut banaanin haalistumaan on aurinko, ja sitä tahranpostokeinoa on näinä päivinä turha hakea Pohjolasta…
    Pitäisikö kysyä Kirjastonhoitajalta (The Librarian) :)?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.