Room Escape: The Secret Cabin (Tampere)

Pakohuone

Tampereen Room Escapen tilat ovat keskittyneet nyt Finlaysonille. Keskustorin toimipiste lakkautettiin ja siinä sivussa meni pari peliä, joita en ehtinyt pelata. Sitä ei kuitenkaan murehdita, vaan katsotaan uusia pelejä kohden.

  • Mitä: The Secret Cabin Tampereen TR9:n Room Escapessa
  • Milloin: to 14.6.2018
  • Kenen kanssa: lapset
  • Tulos: ulos noin 57 minuutissa noin viidellä vihjeellä
  • Arvio: kannattaa käydä

Tulihan tästä mieleen Out of Mars, useammassakin mielessä. Kuten Out of Mars, huone on pätevästi sisustettu: kun sisään astuu, se tosiaan näyttää piilopirtiltä. Toinen yhtäläisyys oli ratkaisemisen vaikeus. Tässäkin kohtaa jäätiin jumiin useampaankin kohtaan.

Ehkäpä noloin jumitus tuli heti alussa. Pirtin ovi kun on lukittu, avaimesta oli joku haju, mutta se miten avaimeen pääsee käsiksi vaatikin sitten kymmenen minuuttia pähkäilyä ja vihjeen. Alkutila on vieläpä aika pieni ja autio, eli liikkuvia osia on vähän.

No, nämä ovat näitä, aina ei voi hätyytellä ennätysaikoja ja välillä ajatus kulkee huoneenlaatijan kanssa niin eri radoilla, että ongelmia tulee. Tähän huoneeseen sellaisia pulmia mahtui muutama. Sinänsä tämä ei taida olla erityisen vaikea huone, ainakin väittivät vaivattomasti läpäisemäämme The Detentionia paljon vaikeammaksi.

Loppua kohden tuli vähän paniikki ja parissa kohtaa meni vähän hutiloimiseksi. Ehkäpä tästä otamme opiksemme sen, että järjestelmällisyydestä ei pidä tinkiä, vaikka aikapaine niskassa hönkisikin.

Room Escape: Secret Cabin