« Työhuone updated | Pääsivu| Kyllä eiku ei tai siis ... »

Olennaisinta

Mies on tulossa viikonlopuksi. Saunomista ja sen sellaista tiedossa.

- Pitäskö hakea kaliaa, nainen sähköpostittaa.
- Ei kaliaa koskaan liikaa ole.
- Entä haluaisitko mitä muuta?
- Sinä olet olennaisin.

Mitä!? Ei yhtään miehen tapaista tuollainen hempeily! Mutta ahjavoi, miten hellyttävää, nainen ajattelee ja tuntee läikähdyksen sydämessään. Ja lukee postin vielä kerran:

- Siinä on olennaisin.

Jälkipuheet

;-D

Mulla käy näitä. Koko ajan. Luen sen, minkä haluan. Se, mitä siitä päässäni usein kehittyy kertoon kaiken oleellisen mielenlaadustani, joka on, tjaa, täysin keskenkasvuinen.

Sehän tässä huolestuttaa, että kuinka paljon väärinluettua on jäänyt meidän kaltaisilta huomaamatta. Ja onko meidän maailmamme kuinkakin pahasti vinoon rakennettu väärinluettujen oikeellisuuksien varassa. Ilmankos se josksu tuntuu huojahtelevan. Maailma.

Jos vielä josksu oppisi kirjoittamaan josksu-sanan oikein. Miten se muuten on mahdollista, että jotktu sanat lukee aina oikein vaikka ne on iahn väärin kirjottianut. Se tulsotin-ilmiö.

Olutta ja sen sellaista...nainen luvannut. Ei mies enää tuollaisen jälkeen mihinkään ajatteluun kykene, en ainakaan mä...paitsi jalista tai lätkää.

Nyt on pakko kompata toveria - näin on.
Mitä te naiset niissä miehissänne näette? Jos min oisin nainen, niin taatusti lesbo.

Ei kannattais lukee kuin kerran.

Jos se oli väärin aseteltu ja muotoiltu kysymys :) Tuon jäläkeen ei meijän mies pysty tosiaan aattelemaan kuin vormulaa - jos sitäkään. Nytkin menossa Jaappanista asti lähetys, pyhäaamu ja kaikkea. Mies on herännyt ja tapittaa soffalla telkkua. En ymmärrä. Mutta vuosien kokemuksella voin sanoa, ettei kaikkea tarvitse eikä voi ymmärtää. Ei.

Ja minähän se taas jätin nimeni pois edellisestä kirjoituksestani. Maanantaita.

Jaa-a iVE ja Willie Garvin; miestä on niin helppo miellyttää. Sehän teissä miehissä niin viehkoa onkin.

Taivahan tosin LadyQ, joskus olisi parempi jättää lukemiset ja keskittyä uskomaan.

Eikä kaikkea tosiaan tarvitse ymmärtää. Eihän se mieskään ymmärrä, eikä sen tottavie tarvitsekaan.

Jos kommenttisi ei tule näkyviin, se on valitettavasti joutunut tahtomattani spämmifiltteriin ja sinne joutuneista en saa mitään ilmoitusta. Käyn mahdollisimman usein vapauttamassa siellä piileksivät. Olen pahoillani.



Tilaa RSS-syöte

Kuka?

Juttutupa