The Crüxshadows

Levyt

Paradox Addendum

Linkit

Dancing Ferret Discs

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - The Crüxshadows: Paradox Addendum] Paradox Addendum
Dancing Ferret Discs 2000

Paradox Addendum -EP tarjoaa sekalaisen annoksen enemmän tai vähemmän mielenkiintoista Crüxshadows-materiaalia. Levyn parasta antia ovat ehdottomasti sen uudet biisit. "Love/Tragedy", "Eurydice (don't follow)" ja "Ave Maria" ovat Crüxshadowsia edustavimmillaan: konepohjaista goottipoppia varustettuna tarttuvilla melodioilla. Onko se siis uskottava, että USAstakin voi tulla ihan pätevää goottia...

Näiden lisäksi tarjolla on muutama remiksi aikaisemmalta The Mystery of the Whisper -levyltä. "Cruelty" on remiksattu hieman tylsästi, "Heaven's Gaze":sta on pari hieman erilaisempaa remiksia, mutta eivät ne kovin kiinnostavia ole. Lisäksi lykkäämällä levyn tietokoneeseensa, voi katsoa "Cruelty"-videon. Ihan hauska, mutta ei mitenkään ihmeellinen. Levyn lopussa on vielä runonlausuntaa, Rogue esittää tunteikkaasti Poen "Annabel Leen".

Meneehän tämä, uudet biisit ovat kieltämättä varsin hyviä. Jos bändin tuleva levy on yhtä hyvä kuin nämä biisit (ja kenties jopa yhtä hyvä kuin Music from the Succubus Club -kokoelmalta löytyvä aivan nerokas "Deception"), niin mikäpä siinä. Toivottavasti saavat levyä myös hiottua ja tiivistettyä aikaisempia yritelmiä enemmän; kumpikin, niin The Telemetry of a Fallen Angel kuin The Mystery of the Whisper kun kärsivät mielestäni pahasti siitä, ettei levyä kootessa olla oltu tarpeeksi kovakouraisia ja levyistä on siten tullut liian pitkiä.

Kannattaa tutustua, ei The Crüxshadows lainkaan hullumpi bändi ole varsinkaan levyn pohjalta ajatellen.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 19.3.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.