Diorama

Levyt

Her Liquid Arms

Linkit

Virallinen kotisivu
Accession Records

Takaisin arvosteluihin

Her Liquid Arms
Accession Records 2001

Heti alkuintron jälkeen tietää, mistä Dioramassa on kyse: se on ehtaa saksalaista darkwavea. Hyvässä ja pahassa. Onneksi sentään enemmän hyvässä... Kappaleet ovat ihan oikeasti koskettavia ja melodiat miellyttävät korvaani kovin.

Kaikki genren perusjutut ovat mukana: taustalla säksättävät koneet, tumma- ja pehmeä-ääninen mieslaulaja, onpa levyllä myös kevyesti mahtipontinen saksankielinen (muutoin levy on englanninkielinen) balladi. Kaikki on siis kohdallaan.

Biisit ovat tarttuvia ja paikoin hyvinkin tanssittavia. Niitä ei oikeastaan vaivaa kuin yksi ongelma: tuttuus. Niistä tulee hetkessä tunne, että ne on kuullut joskus aikaisemminkin. Levyllä annetaan kiitosta Adrian Hatesille ja täytyy myöntää, että useampi kuin yksi biisi sopisi suoraan Diary of Dreamsin levylle.

Materiaalin tuttuus on kuitenkin pieni vika näin mainiossa levyssä. Kyllä hyvää darkwavea kuuntelee milloin vain, vaikka se nyt ei aivan ainutkertaista tai uutuudenkiiltävää olisi. Ja ainakin levy on tiivistetty kokoon huomattavasti Diary of Dreamsin One of 18 Angelsia paremmin.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 9.11.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.