Disco

Levyt

Ilkeitä asioita

Linkit

Virallinen kotisivu

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Disco: Ilkeitä asioita] Ilkeitä asioita
BMG Finland 2000

"Ilkeitä asioita" on jo miltei puhkisoitettu hittibiisi tältä uudelta kotimaiselta synapoppiduolta. Ihan turhaan sitä ei olekaan soitettu, se on totta tosiaan kerrassaan erinomaisen tarttuva ja hyvä biisi. Eikä Disco ole mikään yhden hitin ihme, levyllä riittää sisältöä muutenkin.

Toinen selvä hittibiisi on "Hei älä luule", joka roikkui jossain vaiheessa Suomen industrial- ja goottilistallakin. Lisäksi biisi on tuttu Levottomat-elokuvan soundtrackilta. Muita kerrassaan loistavia biisejä ovat "Sinuun mä luotin", "Voinko" ja "Oon". Biisit ovat teemoiltaan varsin yksipuoleisia, yhtä ihmissuhdehuttuahan tämä koko levy on. Mutta mikäpä sopisikaan paremmin kepeän syntsapopin aiheeksi? Sitä samaahan muutkin bändit jauhavat uudestaan ja uudestaan.

Soundipuoli on taattua synapoppia. Illusion Raken avustuksella levylle on luotu pätevät soundit, joista tulee mieleen niin alan klassikot (Pet Shop Boys, Depeche Mode, Erasure) kuin Neljä Ruusun ammoinen hittilevy Pop-uskonto. Discon laulaja muistuttaa paikka paikoin yllättävänkin paljon Ilkka Alangolta. Jälki on joka tapauksessa erittäin vakuuttavaa, ei ole epäilystäkään etteikö Disco olisi Suomen kovin synapoppiorkesteri.

CD sisältää vielä bonuksena "Ilkeitä asioita"-biisin todella hienon videon. Suosittelen ehdottomasti, kaikkien synapoppidiggareiden ainakin kannattaa Ilkeitä asioita kaupasta kotiin kantaa!

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 29.6.2000. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.