Faithful Dawn

Levyt

Temperance

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Faithful Dawn: Temperance] Temperance
Nightbreed Recordings

Faithful Dawnin keskipiste Sarahjane pitää kovasti Missionista ja on ennen Faithful Dawnia tehnyt uraa dance-artistina. Tämä kertoo paljon Faithful Dawnista: goottivaikutteet yhdistyvät reippaan keveisiin dance-biitteihin.

Homma kuulostaa aika epäpyhältä allianssilta, mutta toimii itse asiassa koko lailla hyvin. Aivan levyn verran juttu ei mielestäni kanna, mutta hittibiisit ovat ehdottoman hyvää materiaalia gootteja tanssittamaan. Varsinkin levyn alkupuolelta löytyvät "She Falls Down", "Enchant Me (II)" ja "Neverwhere" ovat kepeää goottitanssipoppia parhaimmillaan. Enemmän gootahtavia vaikutteita taas löytyy vaikkapa "Secret Vampire"-biisistä tai S/M-henkisestä "Ess":stä.

Siitä ei kuitenkaan pääse mihinkään, että Sarahjanen ääni ja laulutapa ja biisitkin, itse asiassa, ovat enemmän dance- kuin goottiosastoa, joten aivan synkimpiä angstaajia Temperance tuskin tyydyttää. Toisaalta, Faithful Dawnia voi koettaa tyrkyttää tanssipoppia kuunteleville kavereilleen... Porttiteoriaa kerrassaan.

Mainio levy siis, jos kohta ei niin synkkää goottiosastoa kuitenkaan. Tanssittavia hittejä kuitenkin riittää ja muutoinkin ihan hyviä biisejä. Parempaa keskitasoa.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 15.6.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.