Intra-Venus

Levyt

Pray Silence!

Linkit

Virallinen kotisivu
Nightbreed

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Intra-Venus: Pray Silence!] Pray Silence!
Nightbreed Recordings 1999

Intra-Venus on Mark Tansleyn uusin projekti, Markhan on tunnettu pääasiassa edellisestä bändistään, Suspiriasta ja Nightbreed-levy-yhtiön johtamisesta. Tällä kertaa mukana on Apollos, jonka Mark löysi varsin sattumalta, mutta ihan taidokas ja hyvä-ääninen laulaja mies on.

Sinänsä musiikki ei suuresti Suspiriasta eroa, samaa elektrogoottiahan tämäkin, mutta askel kaupallisempaan suuntaan on otettu. Soundit ovat hieman kevyemmät ja musiikki on vieläkin tanssittavampaa. Sellaiset biisit kuin "Last Chance", "Celestial Sin" tai "Feature Length" tanssittaisivat väkeä helposti klubilla kuin klubilla. Kuitenkin soundi on tarpeeksi synkkä, etteivät gootitkaan tähän aivan pety. "Unclean" on piristävä poikkeus kepeämpien biisien joukossa, sävyltään suorastaan industrialihtava.

Kyllä tämä jokaisen gootti-DJ:n levykokoelmaan vähintään kuuluu, samoin kuin kaikille Suspirian, Midnight Configurationin ja muiden uusien elektrogoottien faneille. Intra-Venus on sieltä syntsapopimmasta päästä valikoimaa, joten luulisin levyn löytävän ystäviä myös Depeche Moden ja muiden synabändien kuuntelijoista.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 21.9.2000. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.