Ministry

Levyt

Psalm 69
Twitch

Linkit

Virallinen kotisivu
UBL ODP

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Ministry: Twitch] Twitch
Sire 1986

Twitch on yksinkertaisesti erinomaista industrialia. Tässä vaiheessa Ministry ei ollut vielä langennut kitarapopin maailmoihin (vaikka eipä Psalm 69 missään mielessä kepeä levy ole) vaan tämä on lähempänä minun käsitystäni oikeasta industrialista.

Levy alkaa tasaisen hakkaavalla tahdilla, joka kertookin varsin suoraan mistä on kyse. Koneet takovat tahtia Alain Jourgensonin kähinöille, melodiset instrumentit ovat vähemmistössä tällä levyllä.

Parhaita paloja Twitchillä ovat "We Believe", "The Angel", "Over the Shoulder", "My Possession" ja "Isle of Man (version II)", kaikki erinomaista, elektronista industrialia. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan tähän levyyn, kyseessä on ainakin Ministryn paras levy.

Alkuun

[Kansi - Ministry: Psalm 69] Psalm 69
Sire 1992

Psalm 69:lla Ministry esittää äärimmäisen päällekäyvää musiikkia. Jo ensimmäisestä kappaleesta ("N.W.O.") käy ilmi mistä on kyse. Koneet takovat taustalla rytmiä ja päällä soivat raskaat särökitarat ja Alain Jourgensenin säröytetyt laulu/huuto-osuudet.

Lopputulos on ehkä yksinkertaista, mutta äärimmäisen menevää konemetallia. Levy on täynnä erinomaisia jyräbiisejä, joissa ei tunnelmoida eikä maalailla sävyillä - moottori käyntiin ja menoksi on Ministryn asenne. "Just One Fix", "Tv II", "Jesus Built My Hotrod", "Psalm 69", kaikki nämä kappaleet osoittavat että niin se toimii. "Scarecrow" sentään tarjoaa hetken rauhaa levyn keskellä, vaikkei sekään erityisen rentouttava kappale ole.

Ei tämä nyt Twitchiä peittoa, mutta onpahan muuten vain poikkeuksellisen pahantahtoinen ja häijy levy.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 11.3.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.