Nolla Nolla Nolla

Levyt

Tänään täällä, huomenna poissa

Linkit

Ilari Laitisen sivu

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Nolla Nolla Nolla: Tänään täällä, huomenna poissa] Tänään täällä, huomenna poissa
Love Kustannus 1996

Nolla Nolla Nollan lyhyeksi jääneen uran aikana ehti ilmestyä kaksi levyä. EP Oodeja simasuille ilmestyi vuoden 1981 lopussa. Bändi hajosi seuraavan vuoden huhtikuussa. Tammikuussa 1984 järjestettiin kuitenkin keikka, jolla esiintyi myös Nolla Nolla Nolla reunion-hengessä, ja tämän keikan myötä bändi päätyi sitten studioon tekemään kovasti jälkijättöisen pitkäsoiton. Nolla Nolla Nollan jäseniä nähtiin sittemmin mm. bändeissä Musta Paraati, Silmät ja Dead Society.

Tällä levyllä on siis biisejä sekä EP:ltä että pitkäsoitolta, lisäksi mukana on muutama live ja harjoitusnauha. Huonosoundisten yllätyksettömien punk-biisien joukossa on muutama mielenkiintoisempikin biisi. "Joulurauha" on yksi näistä, samoin "Silminnäkijä" (bändin ehdottomasti paras biisi, jota on mm. erinäisissä goottibileissäkin soitettu), "Tilanne n:o 1", "Työ kutsuu", "Hyvästi huominen" ja muutama muukin. Sitten loput ovatkin enemmän tai vähemmän kehnolaatuista ja tylsää punkkia. Jotain ideaa tässä bändissä kuitenkin oli, ettei tämä aivan turha julkaisu ole.

Paljon huonompaakin suomipunkkia löytyy ja etenkin jos vähän tummasävyisempi musiikki miellyttää, niin mikä ettei. Ei Nolla Nolla Nolla nyt ihan mikään Joy Division ole, mutta kuten sanottu, ei tätä kokoelmaa todellakaan turhaan ole julkaistu. Kannattaa tutustua.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 16.2.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.