Posh

Levyt

In Vanity We Trust

Linkit

Virallinen kotisivu
UBL

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Posh: In Vanity We Trust] In Vanity We Trust
Planet 1999

Musiikin ei aina tarvitse olla tavattoman syvällistä ollakseen hyvää; Posh on erinomainen esimerkki. Musiikilliselta anniltaan In Vanity We Trust on melkoisen tavallista synapoppia eikä teksteissäkään kovin ihmeellisiä juttuja ole, mutta jotenkin kokonaisuus toimii etenkin tarttuvimpien hittien kohdalla tavattoman hyvin.

Yksi erikoisuus on tietysti laulaja Desirée Grandahlin uskomattoman upea, matala ääni. Eipä tule ihan äkkiä ainakaan toista vastaavaa mieleen. Se yksin erottaa monet biisit muista samantyylisistä. Vaan ei duon toisenkaan osapuolen, synavelho Preben S. Bjönnesin osuudesta ole mitään valittamista: musiikki kuulostaa yksinkertaisesti hyvältä.

Eräs erikoisuus levyssä on. Sen saa nimittäin MP3.comista kokonaan, ilmaiseksi. Jos nettiyhteydessä riittää vauhtia, suosittelen ehdottomasti. Hieman hitaammallakin modeemilla kannattaa katsastaa ainakin seuraavat biisit: "Save the Planet (What's Your Excuse?)", "Medusa and Venus", "Is Vanity Fair?" ja "No Space".

Pakkosoitettavaa tämä on kaikenlaisissa bileissä, sen verran napakkaa tanssipoppia levy tarjoilee. Kotona kuunnellessa huomaa kyllä, ettei levy kokonaisuutena kanna ihan täysin, mutta ihan tarpeeksi kuitenkin, ettei tähän ihan hetkessä kyllästy. Hyvän tanssimusiikin ystäville siis erinomainen valinta, muidenkin kannattaa tähän norjalaisduoon tutustua. Ja suotavaa olisi, että muutkin bändit julkaisisivat tuotantoaan enemmän ilmaiseksi netissä...

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 12.5.2000. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.