The Shadow Dance

Levyt

Temple

Linkit

Virallinen kotisivu

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - The Shadow Dance: Temple] Temple
Cyberware 1998

Suomessa ei järin montaa goottibändiä ole, tässä niistä yksi. The Shadow Dance esittää varsin konevetoista goottipoppia kokoonpanolla laulaja-kitaristi-synat.

Temple on ihan kohtuullinen levy, se herättää mielenkiinnon sopivasti. Kaikki biisit ovat varsin synkkiä sävyiltään, laulaja Ani Martinin eteerinen ääni sopii biiseihin hyvin (vaikka ei livenä kuulosta läheskään niin hyvältä.) Suurempia heikkouksia biiseissä ei ole, joskaan ei mitään ihmeellisiä koukkuja. Omissa biiseissä ainakaan; lainabiisi "Last Train" (Ghostdancelta) on todella tarttuva ja erinomainen biisi, hittiainesta.

Livenä bändi ei todellakaan suurta vaikutusta tehnyt. "Angelic" tosin kuulosti livenä paremmalta kiitos tuhdimman taustakompin ja London After Midnightin "Sacrifice" oli ihan mielenkiintoinen versio, mutta muuten bändi tarjosi lähinnä silmille iloa.

Ei tämän pohjalta voi vielä ainakaan tuomita, mutta Two Witchesin syrjäyttämiseksi Suomen ykkösgoottinimen paikalta vaaditaan vielä aika lailla näyttöjä. Erinomainen täyspitkä olisi hyvä alku...

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 12.5.2000. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.