Sista Mannen På Jorden

Levyt

Luft

Linkit

Virallinen kotisivu
SubSpace Communications

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Sista Mannen På Jorden: Luft] Luft
SubSpace Communications 2000

Mies Sista Mannen På Jordenin takana on Eddie Bengtsson, joka on varsin tuttu monista yhteyksistä. S.P.O.C.K. nyt ainakin tulee mieleen. Yhteistä kummallekin bändille on Eddien lisäksi avaruusteemat ja luonnollisesti se, että kummankin soitannossa syntetisaattorit ovat pääosassa.

SMPJ on varsin vaatimatonta, yksinkertaista synapoppia. Soundimaailma on latteahko ja konstailematon eikä Eddien ääni sieltä värikkäimmästä päästä ole. Tuloksena on rauhallinen ja ystävällinen levy, jota kuuntelee mielellään.

Levyn aloittava "Luft" on myös sen parasta antia, pieni tarina yksinäisestä astronautista joka tyhjääkin tyhjemmällä planeetalla pohtii mitä teki väärin ilman käydessä vähiin. Det strömmar ut, det strömmär ut den luft som jag så väl behöver. När den är slut, så får jag vänta på att mörkret det tar över.

Muut biisit eivät sitten samanlaista vaikutusta onnistukaan tekemään. Instrumentaali "Rocketman" on miellyttävän vauhdikas, samoin sitä seuraava "Ingenstans". Kokonaisuutena levy on miellyttävä, mutta tosiaan vähän turhankin vaatimaton. Sympaattisuuspisteitä se kerää kuitenkin ja niiden turvin silloin tällöin soi stereoissani, pääasiassa "Luft":n vuoksi.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 19.2.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.