Terminal Choice

Levyt

Ominous Future

Linkit

Cyberware
UBL

Takaisin arvosteluihin

Ominous Future
Cyberware 2000

Terminal Choice on tyly orkesteri. Ominous Future tarjoaa synkkiä tulevaisuudennäkymiä runsain mitoin, tyylilajinaan kitarapitoinen raskas ebm (tuoden mieleen erityisesti Front Line Assemblyn Millennium-levyn). Säröä riittää niin kitaroissa kuin lauluissakin.

Levyn biiseissä on otetta. Levyn aloittava "The Saviour" on selvää hittiainesta, eivätkä hyvät biisit siihen lopu. Prospectiven kokoelmaltakin tuttu "No Chance", "Armageddon", "On the Battlefield", "New World", kaikki ovat ensiluokkaista musiikkia jos raskas konemusiikki miellyttää. Muutoinkin levy on varsin tasainen, musiikillisia pohjanoteerauksia ei levyllä ole. Samaa ei voi sanoa sanoituksista, jotka ovat paikoin tahattomankin kökköjä tai muuten vain kyseenalaisia, mutta minä en ainakaan anna sen haitata. Se kuuluu asiaan, eivätkä sanoitukset varsinaisesti pääosassa olekaan (ei niistä tahdo aina niin hyvin edes saada selvää).

Kaikenkaikkiaan siis kyseessä on varsin mainio levy. Jos vertaa esim. yllämainittuun Front Line Assemblyyn, Terminal Choice vetää kyllä voiton kotiin.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 13.11.2000. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.