Theatre of Tragedy

Levyt

Inperspective

Linkit

Virallinen kotisivu
UBL

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Theatre of Tragedy: Inperspective] Inperspective
Massacre Records 2000

Inperspective on uusin julkaisu tältä norjalaisista bändeistä tällä hetkellä kiinnostavimmalta. Takanaan erinomainen Aégis ja elektronisempi Musique (jota en tosin itse ole kuullut), bändin tulevaisuus näyttää hyvältä. Inperspective on kuuden biisin minialbumi, joka sisältää remiksejä ja muuta mielenkiintoista.

"Samantha" kuulostaa nimenä tutulta, muistelisin biisin löytyneen Aégisin bonusversiolta. "Virago" on tuntemattomampi nimi. Molemmat ovat hyviä biisejä, jos nyt eivät mitenkään kovin erikoisia. Sen sijaan seuraavana tuleva, Aégisilta tuttu "Lorelei" Icon of Coilin remiksinä on mitä loistavin biisi. Taattua klubisoittokamaa, pääsisi minun soittolistalleni heti.

Loput kolme, "The Masquerader and Phoenix (phoenix mix)", "On Whom the Moon Doth Shine (unhum mix)" ja "Der Tanz der Schatten (club mix)" ovat Gerhard Maginin remiksaamia bändin aikaisemman Velvet Darkness They Fear -levyn biisejä. Hyvältä kuulostavat.

Suosittelen bändin faneille, vähemmän fanien kannattanee aloittaa jommasta kummasta kahdesta uusimmasta täyspitkästä. Aégis ainakin on todellinen mestariteos. DJ-ihmisten kannattaa katsastaa Inperspective jo "Lorelei"-remiksin vuoksi.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 22.2.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.