Wolfsheim

Levyt

Spectators

Linkit

Virallinen kotisivu
Wolfsheim
UBL

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Wolfsheim: Spectators] Spectators
Strange Ways 1999

Spectators on kerrassaan erinomainen syntsapoppilevy. Se kun sisältää yhden vuoden 2000 parhaista hiteistä, aivan erinomaisen "Once in a Lifetime":n. Kun siihen lisätään vielä kerrassaan upea "Künstliche Welten", energinen "Sleep Somehow", tarttuva "I Don't Love You Anymore" ja traaginen "Heroin, She Said", saadaan aikaiseksi niin upea kokonaisuus ettei kenelläkään pitäisi olla valittamista.

Huonoja hetkiä levyllä ei olekaan. Kaikki biisit ovat yhtä vääjäämättömällä taidolla koottu, levyn tuottajana Wolfsheimin ohella toiminut José Alvarez-Brill on tehnyt hyvää työtä. Soundit ovat terävät ja todella hyvän kuuloiset. Lisäksi levy on pakattu todella tyylikkääseen digipak-koteloon ja mukana seuraava vihkonenkin on kerrassaan tyylikkään näköinen.

Pakkohankinta tämä on ainakin jokaiselle synapoppia soittavalle DJ:lle, jos ei muuten niin "Once in a Lifetimen" vuoksi. Kaikkien muidenkin synapoppidiggareiden kannattaa tietenkin lisätä Spectators ostoslistalleen, sen verran erinomaisesta teoksesta on kyse. Näin hyviä levyjä osuu vastaan aika harvoin...

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net | palautelomake.
Sivua päivitetty viimeksi 22.2.2001. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.