Ringu 2

Olet Mikko Saaren Elämä ja mielipiteet -blogissa. Tämä kirjoitus on julkaistu 2.12.2003, klo 09:41.

Edellinen kirjoitus: Elintenluovutustestamentti
Seuraava kirjoitus: Najponk

Jos haluat lukea lisää kirjoituksiani samasta aiheesta, tämä kirjoitus kuuluu kategoriaan Elokuvat ja tv.

Katso myös:
- Uhka
- Paljastavat merkinnät
- Kätevä elokuvalippu
- Raskasta metallia
- The Squid and the Whale
- Little Children
- Aidosti outoa
- Ihmisen pojat
- Ruokaa ja elokuvaa
- Tristram Shandy: A Cock and Bull Story

Katseltiin eilen Ringu 2. Siinä missä Ring oli ehdottomasti pelottavimpia näkemiäni elokuvia ja Ringukin varsin pätevä, oli Ringu 2 lähinnä sekava. Alku varsinkin meni ihmetellessä että kuka oli kuka. Että oliko se Asakawa se nainen, vaiko sittenkin se mies, vai eikun olihan se se nainen.

Hetkensä tuollakin, mutta kauhunhetket jäivät valitettavasti vähemmälle.

Kommentit ja TrackBackit

Tämän merkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/2356

Stello kirjoitti 10.04.2005, klo 20:33:

Ringu & Ringu 2 ovat mun ehdottomat kauhuelokuvasuosikkini =) Täysin japaninkieltä osaamattomana täytynee kai olla kiitollinen onnistuneesta tekstityksestä (Channel 4/UK), koska pysyttiin kyllä ekalla katselullakin suhteellisen hyvin kärryillä. Toisella kerralla elokuvanautinto oli erilainen - toisaalta syvempi, mutta tietty ne varsinaiset KAUHUhetket eivät tehonneet yhtä täysillä kuin ekalla kerralla, kun niitä osasi jo odottaa..

Olen valitettavasti nähnyt kaikki avainkohdat amerikkalaisversioista, mainospätkinä.. Kaikista elokuvien amerikkalaisversioista, jostain syystä just The Ring & The Ring 2 ärsyttävät mua eniten.. Kun alkuperäisissä versioissa on sellaista kauhua, joka koskettaa vatsanpohjia (myös vaiheissa, joissa ei varsinaisesti tapahdu mitään - esim. kakkosessa se uhkaavan tumma merenpinta), jenkkien on pitänyt mennä niinkin täydellisistä elokuvista tekemään oma laimea kopionsa.. Taitavat olla lukutaidotonta porukkaa, kun ei teksityksellä katsominen onnistu..

Jätä kommentti
Jätä tietosi säilyttävä keksi?