« Jukolauta! | Etusivu | Kun mulla on tää dynastia »

tammikuu 29, 2004

Pah.

Olen yrittänyt välttää Pinserin top-listan tuijottelua. Itse asiassa aloin kirjoittamisenikin vakaana päätöksenäni pitää matalaa profiilia ja olla välittämättä. Yllättävä samoin tein käynyt nousu listan yläpäähän onnistui kuitenkin sekoittamaan pään - ainakin siinä määrin, että alan tuntea velvollisuutta päivittää joka päivä, kirjoittaa mahdollisimman yleispätevästi ja humoristisesti ja mahdollisimman monia kiinnostavasti, fokuksessa listasijoitus.

Ei tämän näin pitänyt mennä. Tämän piti olla hupia minulle. Se onkin, suurimmaksi osaksi, mutta ei minun pitänyt näin paljon ajatella massojen suosiota. Ärsyttävää on, että kun kirjoitan asioista, joilla on minulle merkitystä, listasijoitus notkahtaa. Yhdentekevien lätinöiden myötä taas nousee. Ehkä sitten innostun liikaa tärkeissä asioissa.

Kaikkein ärsyttävintä on, etteivät minulle riitä kaikki ne, jotka jaksavat lukea (tai ainakin käydä katsomassa) sekä lätinät että pitkästyttävät saarnat. Pitää olla aina vaan enemmän kaikkea mulle nyt heti. Vaikka piti olla vain mukavaa kirjoituskanavien availua.

Ehkä ratkaisu on siirtyä yksinomaan yhdentekevään lätinään. Tai ehkä sittenkin vain lakkaan kiusaamasta itseäni top-lista -sivun seuraamisella :)

Laura 29.01.04 13:55