« Hajurako | Etusivu | Vain yksi muisto »

lokakuu 06, 2004

Vatsastapuhumista

Kahden viikon psyykkaus ja tsemppaus teki tulosta ja kävin tänään ihan oikeasti lenkillä! Ulkona.

Mihin näistä kannattaisi investoida, että tämä suoranainen liikuntahuuma jäisi pysyväksi?

Massuni ei ole enää mikään söpö murisija, vaan oikea Maha, peto joka ahmii ruokaa vuorokauden ympäri ja valuu hiljaa mutta uhkaavana housunkauluksensa yli tietokonetuolissaan röhnöttäessään. Tarttis tehrä jotain.

Kahden viikon syömisen tarkkailu ei auttanut Mahaa mahtumaan entisiin pyhähousuihin yhtään paremmin. Tuntuu, kuin Mahassa olisi kolmikuukautinen tenavanalku (no okei, äiskät, eihän minun mahani siitä mitään oikeasti tiedä). Kovemmat otteet olisivat siis tarpeen.

Ongelma siinä, että kaikki liikunta on tylsää ja hyödytöntä hommaa. Paahdat siinä tunnin tai puolitoista, kunnes kaikki ajatukset on kerta kaikkiaan ajateltu loppuun ja lopultakaan mitään et ole saanut tehtyä.

Eli siis kannattaisi varmaan investoida siihen liikunta-apuvälineeseen, jonka jääminen nurkkaan ensimmäisen käyttöviikon jälkeen harmittaa vähiten.

Laura 06.10.04 20:11

Kommentit

1. Selvitä paljonko kulutuksesi on.
2. Ota excel toiseen käteen ja http://www.fineli.fi/ toiseen käteen. Kirjaa ylös ja taulukoi kaikki mitä syöt. Pidä huoli että 2 3. Profit!

Kirjoitti Riff-Raff 06.10.04 23:10

Paljon laihduttaneena ja kaikki välineet nurkkaan koonneena tiedän tästä asiasta aika paljon. Välineistä soitin on se, joka käy muuhunkin käyttöön. Samoin koira, mutta koiraa en suosittele, kun se haluaa ulos silloinkin, kun sataa räntää ja ämmiä äkeet selässä. Sauvat on no... ne on sauvat. Sykemittarilla et tee mitään, se sykkii vähän helkkaristi, mitä sitä mittaamaan.

Oikeasti auttaa sydänsurut, mutta sitäkään ne suosittelen sivuvaikutusten vuoksi. Jää vain se vaikein tie, se juurikin: syömisen tarkkailu. Syö paljon ja joka paikassa, aina kun on nälkä porkkanaa ja juo paljon vettä joka välissä. Jos tekee vain pahaa ruokaa, ei sitä tule syötyä. Ja palkitsee itsensä jokaisesta puolesta laihtuneesta kilosta, mutta palkinto pitää olla ei-syötävää.

Kaiken kaikkiaan, laihduttaminen on syvältä ja tulee poikittain.

Kirjoitti mea 07.10.04 00:09

Kauhean monimutkaista ja vaivalloista kaikki. Pitäisiköhän itse asiassa aloittaa hankkimalla puntari eli vaaka, niin tietäisi edes, koska saa palkita itsensä puolen kilon pudottamisesta.

Kirjoitti Laura 07.10.04 11:51

Ropeltaessa ehdottomasti enemmän kahvia, vähemmän kaikkea sokerista nanna-hyvää. Kahvi tunnetusti täyttää, kiihdyttää aineenvaihduntaa ja vie näläntunteen pois, etenkin jos sitä nauttii pannukaupalla ;)

...jos kohta esitän tähän kohtaan Wastalauseeni siihen että sinulla muka olisi mitään syytä yrittää tulla enää yhtään hintelämmäksi.

Kirjoitti Terjo 07.10.04 15:14

Joo ei minustakaan mitään syytä; housut vain valittavat saumoistaan eikä ole varaa eikä järkeä uusia koko garderoobia.

Minulle kahvittelusta tulee sen sijaan sellainen olo, että pitäisi ehdottomasti olla jotain kastamista. Nuuka ekaluokan ope kastoi näkkileipää, olisikohan se minunkin juttuni? Pitkään roolipelien äärellä istuessa taas tulee väistämättä nälkä, ja jotain hyvää on välttämättä oltava. Lisää näkkileipää tästä lähtien?

Kirjoitti Laura 07.10.04 16:32

Älä missään nimessä hanki vaakaa. Siitä on vain harmia - tulee helposti neuroottiseksi satojen grammojen painonvaihtelusta jota voi tapahtua päivässä. Laihtumisen kuitenkin huomaa housuistakin, ja mieli pysyy iloisempana kun ei turhaan huolehdi joistain numeroista.

Tämä nimimerkiltä "Huomenna neuvolan puntariin, ääks!"

Terjo sanoo että sinun pitää syödä syntymäpäiväkakkua eikä näkkileipää.

Kirjoitti Hanne 07.10.04 21:21

Vaakakin voi olla ihan hyvä juttu, jos se on sellainen perinteinen vaaka, mikä ei näytä jokaista 100 grammaa. Ne on kait halvempiakin kuin digivaa'at (ainakin silloin kun minä sen ostin). (Tosin siitä ei sitten nää jokaista puolta kiloa, josta sen palkinnon voi itselleen antaa.)

Muita neuvoja en osaa antaa. Kait pitäisi syödä vähemmän herkkuja, jos haluaa mahtua housuihinsa kunnolla. Allekirjoittaneeltakaan se ei kyllä aina onnistu. Mutta olen huono neuvomaan, kun itsekään en ole onnistunut taltuttamaan housujen kutistumista.

Kirjoitti Piparminttu 08.10.04 17:55


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?