« Guru, minä | Etusivu | Lasaretissa »

lokakuu 17, 2004

Kesyttäkää äkäpussi

Sunnuntai on viikon typerin päivä: tylsä, pitkäveteinen, täynnä niitä velvollisuuksia, joita ei viikolla ole ehtinyt suorittaa, mutta joiden täytyy olla maanantaina valmiina. Kaikki ovat vaikeita ja kiukkuisia. Tänäänkin lyhyen ajan sisällä äidin soitto, tiskaaminen ja poikaystävä ovat kukin vuorollaan saaneet minut kiihtymään nollasta sataan alta aikayksikön. Mikä läheisiäni riivaa? Sunnuntaitylsistyminen?

Mökötän tietokoneeni äärellä ja olen valmistelevinani ensi viikon harjoituksia, vaikka oikeasti suunnittelen tulevaa salaista elämääni maalla. Tämänhetkiseen unelmaani kuuluvat lampaat, joiden villasta teen ja värjään itse lankaa ja kasvimaa, jonka antimista teen eilen maistetun puolukka-kurpitsahillon innoittamana säilykkeitä.

Ja ehkä luen lohdutuksekseni vähän Taikamukia.

Laura 17.10.04 17:48

Kommentit

Älä sure. *taputtaa päätä* Keskiviikkona pääset meidän uuteen taloon syömään syntymäpäiväkakkua ja tänä iltana tulee Neloselta Bridget Jonesin päiväkirja.

Kirjoitti Hanne 17.10.04 20:25

Sitäpaitsi lampaat ovat kerrassaan riemastuttava tulevaisuudenkuva! Minunkin etäinen haaveeni on saada isona oma lampola! Lampaat, etenkin pienet sellaiset, kun ovat likipitäen maailman lutuisimpia eläimiä... Kun pikku karitsa sanoo "Bää!" tavalla jonka vain se osaa, ja kipittää vielä hiukan huterilla jaloillaan vehmaan niityn ylitse suoraan kohti, niin siinä ihmisen sydän sulaa kuin lumiukko maaliskuussa.

Kirjoitti Terjo 17.10.04 23:53

Minä mietin vielä kuitenkin varovaisesti lampaanpapanoista aiheutuvaa siivousvaivaa ja maalla asumisen muita huonoja puolia, kuten naapureita (ei, se ei auta vaikka ne asuisivat satojen metrien päässä).

Kirjoitti Laura 18.10.04 00:09

Mutta karitsat...

Kirjoitti Terjo 18.10.04 12:35

Niin, kyllä minunkin sydämeni tässä on sulamaisillaan.

Kirjoitti Laura 18.10.04 12:55


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?