« Sui, sui | Etusivu | Tätiyspakkaus »

tammikuu 07, 2005

Kittanat vaatteet

Kaivelin kaapeista kuusi muovikassillista vaatteita ja pari kirjoja, lisäksi neljä takkia ja kengät. Ne olisi nyt laputettava ja hinnoiteltava ja varattava kirpputoripöytä. Yllätyin kyllä itsekin tuota vaatteiden valtavaa määrää: ajatelkaapa, millainen määrä niitä vielä jäi hyllyjä painamaan. Ja silti tuntuu, ettei ikinä ole mitään päälle pantavaa.

Luopumisen tuska on kauheinta tuskaa. Miten sitä voi yhtenä satunnaisena hetkenä tietää, tuleeko tulevaisuudessa vielä tarvitsemaan keltaista villatakkia tai housuja, joita nyt ei sattumalta vain ole tarvinnut kolmeen vuoteen? Tässä pohdinnassa auttaa yllättävän hyvin aseteltu kysymys: harmittaako minua ihan totta ja oikeasti, jos annan [ihanan Pucca-paidan, joka tosin ei ylety kuin jenkkakahvojen yläosaan, vaihda tähän mikä tahansa vaatekappaleeni], mennä? Ei harmita.

Sen sijaan voitonriemuinen hetki oli venyttää lukioaikana ostettujen farkkujen napit kiinni. Denim on kyllä venyvyydessään kiitollista kangasta, mutta silti tämä on voitto. Farkut jäivät monen muun lähtiessä.

Laura 07.01.05 13:40 | TrackBack