« Puhdistus | Etusivu | Erittäin mielenkiintoista »

tammikuu 17, 2005

Tän kun sais pulloon

Netti on mahtava paikka, täällä kaikki saavat ilmaista itseään.

Millaisia miehiä? Nämä ovat vain yhden naisryhmän määritelmiä, älköön kukaan loukkaantuko ja jos loukkaantuu GET A FUCKIN' LIFE! Määritelmä on harvinaisen überällöympäripyöreä, umpisuvaitseva...

Täyden Kympin Mies eli Drop Dead Gorgeous eli Übermies:

Vaihtelevan pituinen, milloin minkäkin näköinen mies, jolla joko on tai ei ole tukkaa. Tämän miehen pukeutumisella ei ole niin väliä, koska hän on muuten niin hyvä tyyppi. On tietysti positiivista, jos vaatetus on ostettu itse, eikä ole äidin hankkimaa. Hänen kaapeistaan löytyy niin vasara ja deodorantti kuin neula lankoineen ja paistinpannu.

Tämä mies ihastuu naisen peppuun, mutta rakastuu sisimpään. Eikä silti unohda peppuakaan. Mies ei palvo ruumistaan liikaa liikunnalla, päihteillä, ruualla, turhamaisuudella tai laiskuudella, mutta osaa ottaa näistäkin itselleen terveellisessä määrin ilon irti. Tämä mies viihtyy kotona kaksin tai yksin, mutta ei pane pahakseen iltaa kaveriporukassakaan, hän tulee jopa toimeen naisen kavereiden kanssa. Tämä mies tietää, että hänen naistaan ei tarvitse odottaa kaulin kourassa kotiin, ja hänen naisensa tietää, ettei hänen tarvitse koskaan etsiä huulipunaa kauluksesta. Tämä mies osaa sitoutua, milloin häneen sitoudutaan, mutta osaa myös antaa löysät ohjat. Hänellä on sopiva annos luotettavuutta, aloitekykyä ja vastuuntuntoa.

Tällainen mies saa naisen tuntemaan, että hän on kiva tyyppi itsekin.

Kaikki muu, ja itse asiassa moni tässäkin listassa mainituista asioista, on vain hienosäätöä.

Jokainen tyttö ansaitsee tällaisen miehen. Iäksi tai lyhyemmäksi ajaksi. Tällaista miestä tulisi kuitenkin käsitellä hänen ansaitsemallaan kunnioituksella, tai hän alkaa ehkä kuvitella, että kunnioituksen ansaitsemiseen tarvitaan jotain erityisiä maneereja.

*

Tämän kirjoituksen innoitus saatiin Toverilta.

Laura 17.01.05 16:07 | TrackBack