« Plussaa | Etusivu | Norjalaismielinen sanoo "akkurat!" »

heinäkuu 06, 2005

Minä lähden Pohjois-Norjalaan

Tuntuu erinomaisen typerältä maksaa päätä pakottavia summia rahaa, että voi pitää kahta asuntoa Tampereella ja muuttaa niiden välillä, ja sitten laittaa kolmannen omaisuuden matkalippuun, jolla pääsee Pois.

(Olen pistänyt yhden päivän aikana menemään tuhansia markkoja.)

(Minulle hinnat eivät edelleenkään ole minkään arvoisia, ellen niitä mittaa vanhassa rahassa.)

Laura 06.07.05 13:39 | TrackBack

Kommentit

Tein kanssa virheen vääntäessäni oman tulevan matkani kulut mummoiksi. Auts, kuinka paljon rahaa. Jotenkin ne eurot on vain euroja, mutta markat on edelleen rahaa.

Onnistunutta Norjan reissua!

Kirjoitti auringonkukka 08.07.05 01:14

Olen jo unohtanut markat, mutten ole vieläkään oppinut euroja. Toisaalta olen ollut huomaavinani, että talouselämässä pätee eräs mielenkiintoinen vakio, nimittäin 0 euroa on yhtä paljon kuin oli 0 markkaa. Toisaalta, jos kokee rahan tavoittelemisen arvoiseksi asiaksi, niin sitä on aina liian vähän. Sitten on esimerkiksi bensiinin hinta, oli se sitten yksi markka tai kaksi euroa, niin se on aina liian kallista.
Tällä hetkellä taskussani ei ole sentin hyrrää, mutta yksi kortti, jonka höylääminen on lähes liian helppoa, varsinkin joissakin ravintoloissa, joissa 6:lla eurolla saa kaksi suolapähkinää lasin vettä. Tarpeettoman ostaminen abstraktilla saa myös pohtimaan vakavasti buddhalaisten väitettä, että todellisuudesta suuri osa on epätodellisuutta.
Onneksi Norjassa kaikki on paremmin, merikin on siellä suolaisempi kuin täällä.

Kirjoitti Tapsu 08.07.05 13:17

Olet niin oikeassa, Tapsu. Norjassa kaikki on paremmin. Taidankin itse asiassa jaada tanne. Lisaa voit lukea taalta, kuten ehka jo oletkin.

Kirjoitti Laura 09.07.05 20:59


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?