« Uusin muotisana | Etusivu | Tyypillistä »

elokuu 01, 2005

Lapsenmieliset ruudun ääreen

Kirstiltä löytyy Suuren ja lapsellisen keskustelun paras kommentti. Myös jälkeen vuodatettu keskustelu on hyvin lähellä asiallista. Tämä on siis oma subjektiivinen ja universaalisti vajavainen oma mielipiteeni.

Sillähän ei ole tietysti juurikaan vaikutusta mielipuoleeni, että Kirsti sattuu ajattelemaan asioista melko lailla samoin kuin minä.

Siksipä en rasita kenenkään verkkokalvoja omilla mielipiteilläni tällä kertaa. Kysynpä vaan, taas kerran, että miksi eivät kaikki voi vaan elää rauhassa omaa elämäänsä?

Laura 01.08.05 21:59 | TrackBack

Kommentit

Odotan mielenkiinnolla, milloin joku vakavissaan ehdottaa ulkonaliikkumiskieltoa lapsille etteivät muut ihmiset häiriinny. Jotkut haluavat lapsia, toiset eivät. Osa haluaa lapsia mutta ei saa heitä. Äitien blogeista harvemmin lukee vuodatuksia "Oi miksei KAIKILLA ole lapsia" mutta lapsia ja lapsiperheitä saa kyllä yleisesti arvostella ja mollata niin paljon kuin huvittaa.

Tämä on minun mielestäni paras kommentti.
http://www.hernekeppi.fi/amma/ap/pivot/entry.php?id=295

Kirjoitti Hanne 01.08.05 23:08

Minä puolestani ihmettelen, miten ihmiset voivatkin osata tehdä vaikean asian jostakin sellaisesta joka makaa viltillä, syö omia varpaitaan ja huutaa "GYY!"?

Lapset vain ovat niinkuin ovat muutkin ihmiset, eivät ne ole mitään elämää suurempaa niinkuin eivät ole muutkaan ihmiset, eivätkä ne vaadi mitään sen suurempaa pohdintaa tai asennoitumista.

Toisaalta, kun oman lisääntymiseni syvimpänä päämääränä on, että 20 sukupolven päästä jälkeläiseni täyttävät maan ja hallitsevat universumia, voidaan aiheellisesti tiedustella osaanko suhtautua mihinkään muuhunkaan vakavasti muutoin kuin ajoittain.

En osaa :)

Kirjoitti Terjo 01.08.05 23:26

Tuossa olet kyllä sikäli oikeassa, ettei kaikkea ole pakko aina pohtia niin tarkasti, miettiä päänsä puhki motiiveja ja ylhäisiä tarkoitusperiä jokaisen ratkaisunsa taakse. En voi sanoa että minulla olisi ollut sellaista kummankaan lapsen kohdalla. Elämä sujuu ihan hyvin vaikka ei kantoja miettisikään.

Kirjoitti Hanne 01.08.05 23:29

Hernekeppiblogissa on kyllä myös mainio näkökanta.

Jos jokainen keskittyisi vain omaan asioihinsa ja omiin motiiveihinsa tai motiivittomuuksiinsa, maailma olisi paljon parempi paikka.

Kirjoitti Laura 01.08.05 23:38

Toisaalta, silloin ei myöskään olisi tämmöisiä hauskoja blogeja joissa olevia oiwwallisia tekstejä pääsisi kommentoimaan ;)

Kirjoitti Terjo 02.08.05 00:54


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?