Cans

Levyt

Beyond the Gates

Takaisin arvosteluihin

[Kansi - Cans: Beyond the Gates] Beyond the Gates
Noise Records 2004

Ruotsalainen Joacim Cans lienee joillekin tuttu Hammerfallin laulajana. Beyond the Gates on Cansin soololevy; Hammerfallia sen tarkemmin tuntematta en osaa sanoa, kuinka lähellä alkuperäistä ollaan tyylillisesti.

Pätevää heviä Beyond the Gates kuitenkin on. Muusikoita on lainailtu Dionysuksesta, Halfordista, Primal Fearista, Fates Warningista ja Hammerfallista. Taustat ovat siis hyvin hallussa. Cansin laulutaidoista ei ole myöskään mitään epäilystä. Tyyli on niin perinteistä hevilaulua kuin vain voi olla. Välillä tyyli tuo mieleen Iron Maidenin, välillä taas ollaan lähempänä Helloweeniä.

Biisit ovat tasaisen hyvää perusheviä, suuria yllätyksiä Beyond the Gates ei tarjoile, mutta hevifania takuulla miellyttävää suorastaan kypsää metallia kuitenkin. Tsekkaamisen arvoisia biisejä ovat esimerkiksi "Back to Hell", "Beyond the Gates" ja "Garden of Evil".

Beyond the Gates on hyvän laulajan pätevä taidonnäyte ja varma valinta perinteisen hevin ystäville. Se ei yllätä millään akselilla, mutta on takuuvarma hevielämys sellaista hakeville.

Alkuun
Ylöspäin melankoliassa. Lähetä palautetta: msaari@melankolia.net. Sivua päivitetty viimeksi 28.3.2004. Tämän sivun sisältö on julkaistu Creative Commons Licensen alaisena.