maaliskuu 20, 2005

Ensikokemukset Nintendo DS:stä

Hyvää: laite on tyylikäs sisäpuolelta, Polarium on hauska ja nokkela, kosketusnäyttö on kiva.

Huonoa: laite on ulkoa päin iso ja kömpelö, kosketusnäytössä oli kiusallinen kuollut pikseli (onneksi Nintendo korjaa yksittäisetkin kuolleet pikselit), Zoo Keeper oli säädyttömän kallis (onneksi on Play).

Polariumista ei tosiaan ole kuin hyvää sanottavaa. Peli on mainio valinta sikälikin, että se ei yksinkertaisesti toimisi ilman kosketusnäyttöä - uskon, että kullakin alustalla kannattaa pitäytyä peleissä, jotka hyödyntävät laitteen ominaisuuksia parhaiten.

Saa nyt nähdä, kauanko laitteen korjaaminen kestää, vai vaihtavatko suoraan. Yksi kuollut pikseli ei kuulosta paljolta, mutta varsinkin Metroidin demossa mustalla pohjalla kirkkaanvihreänä loistava piste oli todella häiritsevä. Pääasiassa valkoisessa Polariumissa piste ei häirinnyt niin paljoa.

Metroidista sananen: peli ei edelleenkään kiinnosta minua, Cuben Prime osoitti varsin tehokkaasti sen, että vaikka peli näyttävä ja tyylikäs onkin, se ei ole minua varten. DS:n Metroidin tikkuohjaus oli kuitenkin yllättävän toimiva, joskin aika raskas kädelle.

20.03.05 10:26
Kommentit ja Trackbackit

Tämän blogimerkinnän TrackBack URL on:
http://www.melankolia.net/mt/mt-tb.cgi/3149

» Kreetalaista tunnelmaa blogista Mikko Saari
Kvimme lauantaina rankan tyvuoron ptteeksi symss (matkalla tosin piti poiketa Stockmannilla, ostoksista lis Pelimerkinniss). Alkuperinen kohde oli Amarillo, mutta se ji vliin - eivt nimittin ota viikonloppuisin pytvarauksia, ja pieneh... [Lue lisää]

Vastaanotettu 21.03.05 16:25

Jätä kommentti

Jätä tietosi tallentava keksi?