« Lukekaa! | Main | Ennen oli paremmin »

Jo 15 vuotta

Kaksi vajaa nelikymppistä miestä saapuu pieneen kapakkaan, vain hieman horjuen. Pohjia on otettu selvästi riittävästi. Kaverit skarppaavat kuitenkin se verran, että saavat tilattua oluet. Toisella jampalla skarppaus ei kuitenkaan riitä loppuun asti, tuoppi luiskahtaa pois kourasta helähtäen rikki lattialle. Tahmea lattia, vaikea tanssia.

Henkilökunta ei ole moksiskaan. Siivoaa sirut nopeasti pois ja moppaa lattian. Ei hätää, nyt lattia on kuin uusi, toteaa baarimikko. Anteeksipyytelevä jamppa saa vielä ostaa uuden tuopillisen bisseä tilalle. Nyt matkalla pöytään kaveri ottaa kaksin käsin tiukan otteen tuopista. Sitten veitikkamainen hymy leviää kasvoille. Mies ottaa muutaman askeleen vaihtua ja liukuu bootseillaan olutliukkaalla lattialla paikalleen.

Pöydän ääressä puhe kääntyy tietenkin naisiin.

- Nyt pitää saada naista. Heitetään nää huiviin ja vaihdetaan paikkaan, josta saa naisen mukaansa. Pimppaa pitää saada.
- Mikäs sulla on ollessa, sullahan on se Kirsi.
- No joo, mutta mä oon nainut sitä samaa pillua jo 15 vuotta.
- Kuule, mä oon onnellinen sun puolestas. Se on hienoa, että jollakin on vakipillu, ja vielä noin kauan.

Kaveri murahtaa siihen jotain, tuopit tyhjenevät. Kaksikko horjahtaa liikkeelle kohti uusia seikkailuja.

Comments

Olisit nyt edes moikannut kun kerrankin tavattiin. Vai kieltääkö helsingin sisäpiiri?

Ah, olisit toki kertonut jo paikalla olevasi kuuluisa Tommi! Vaikka olisinkin sinut tunnistanut, alemmuudentunteeni ja heltymätön häpeämiseni olisi saattanut estää vähäisyyttäni pyrkimään sanalliseen yhteyteen. Kognitiivinen eliitti kun yleensä saa minut matosen maan kuivumaan nurkkaan. Tietääkseni sisäpiiri ei ole jakanut toimintaohjeita erektuslaisten kohtaamiselle. Otankin sen heti puheeksi seuraavassa sisäpiirin hallituksen kokouksessa.

Post a comment