« Hiekoitettu vana | Main | Proteiinihydrolysaatti »

Ei lupauksia

Miten tupakka voi haista sormissa vieläkin uuden vuoden juhlinnan jälkeen, vaikka en polttanut savukettakaan koko aikana? Vaatteetkaan eivät suostu tuulettumaan. Ahdistaa. Älkääkä tulko väittämään, että en vain muista vetäneeni röökiä posket lommolla. Kyllä minä muistaisin sen jos en muistaisi.

Ihmisillä on omituinen tapa tehdä uutena vuotena lupauksia, joita ei kukaan koskaan pidä. Turhan julkkiksen merkki on kertoa tavoitteistaan julkisesti hömppälehdessä. Tipaton tammikuukin on hölmö idea. Miksi ei yhtä hyvin huhtikuu tai heinäkuu? Minä ainakin valitsisin mieluummin helmikuun, lyhyempi tauko.

Pauliina ja Cybbis heittivät haastetta kehiin heti vuoden alkajaisiksi. Kenenkö blogia haluaisin lukea tänä vuonna? Paavin maallinen päiväkirja olisi yksi hyvä ja laitetaan Arto Paasilinnan lentokenttäpäiväkirja toiseksi ehdokkaaksi. Ron Moss voisi kertoa kiihkeistä hetkistään härmäläisissä marketeissa. Laitetaan kaupan päälle vielä yksi, blogien vihaaja Jyrki Lehtola voisi perustaa oman blogin, jossa vittuilisi muille blogeille.

Comments

Tipaton tammikuu on typerä idea, ainakin siskoni mielestä.

"Ensin ihmiset porsastelee viinan kanssa koko vuoden, loppua kohden kiihdyttäen. Ja sitten ne rupee tammikuussa niuhoiksi puritaaneiksi just, kun mulla on synttärit! Juhli siinä sitten, kun vieraat on vieroituksessaan niuhoja kuin kurttuiset kurpitsat!"

PS Jyeki Lehtolan blogia saattaisin silmäillä.

Siskoparka!

Odottakaamme Lehtolan blogia.

Ron Moss, selvästi hyvin hartaasti mietitty toive :-) Lehtola, ihan outo tai sitten en vain muista. Mitä jos se kirjoittaa täällä jo? Mikään ei ole blogeissa niin varmaa kuin epävarma. Tai jotain.

Lehtola voi hyvinkin kirjoitella täällä anonyymina, eihän sitä koskaan tiedä!

Post a comment