« Illan pohdiskelu | Main | Yöllä »

Ei edes kilon paloissa

Kannettavan tietokoneen kuskaamisessa eniten tuskaa tuottavat virtajohto ja hiiri. Kun virtapiuhan mötikköineen jotenkin saanut tungettua kantolaukkuun, hiiren ahtaminen sinne vaatii jo lievää väkivaltaa. Maailman kolmastoista ihme on, miten ne johdot kykenevät solmimaan itsensä lyhyen kuljetuksen aikana tusinaan solmuun. Solmyvyyhdin avaamiseen kuluu noin viisi turhauttavaa minuuttia. Välillä tosin olen vain pysähtynyt huuli pyörykkänä ihmettelemään taidokasta umpisolmua. Minä kaipaan jo omaa kiinteää tiedintä kotini pöydälle.

Hypetyksestä päätellen on taas alkanut monen polkkaajankin suosikki Big Brother. Itse selviydyin edellisestä kierroksesta katsomatta jaksoakaan, toki silti oli mahdotonta olla tietämättä kuka on Perttu. Ehkä tällä kertaa vilkaisen jonkun jakson, saatan silloin paremmin tajuta mistä on kyse. Käsittääkseni kaikkien tosi-tv -ohjelmien taustalla häärii käsikirjoittaja, joka johdattelee kilpailijoita sopivaan suuntaan. Olettaisin suurimman osan kilpailijoista hakeutuvan sarjaan julkisuuden takia, mahdollinen voitosta saatu palkinto on sitten bonusta. Minua ei saisi kilpailemaan tuollaiseen edes kilon paloissa.

Comments

Hm, minä en ole vieläkään nähnyt kyseistä Perttua, kuullut nimen vain mainittavan. Tuskin häntä enää näkeekään kun tulevat uudet wannabejulkimot tyrkylle.

Löytyiskö täältä muuten niitä big brother alastonkuvia?

Perttu taitaa olla eilistä kauraa.

Ai niin, kohta alkaa tosiaan sekin googletus. Saattaa tilapäisesti ohittaa hauissa päivittäisen hakusuosikkini, joka on "seksiä koiran kanssa".

Pitääkö sitä hiirtä kantaa mukana. Opettele käyttään levyä / tappia.

Ei onnistu. Levyn hieromista en yrityksistä huolimatta ole oppinut. Se on luonnotonta. Sen nännin käyttö on paljon luontevampaa. Ikävä kyllä HP ei ole ymmärtänyt tapin hienoutta.

Vaan huolet pois, uusi puusee saapui tänään postiin ja hurisee jo hiljaa pöydällä. Nyt työkone tulee taas pysymään työkäytössä.

Hilpeä ajatus katsoa kilon lihabiittejä tositeeveestä.

Ja vielä vastentahtoisia lihapaloja.

Post a comment