« Nälkä | Main | Maaseudulla on tulevaisuus »

Ne eivät viekään meidän naisia

Olen aina luullut, että siinä legendassa, jonka mukaan kapakassa tummat miehet Välimeren rannoilta vievät kaikki naiset, olisi joku totuuden siemen. Ei se näköjään niin toimi. Viikonloppuna hyvin treenatun kropan omannut pitkä ja komea latinokaveri joutui istumaan oluensa kanssa seinäruusuna, vaaleat pohjoisen naiset eivät osoittaneet kiinnostusta. Kysäisin vastakkaiselta sukupuolelta mikä miehessä on vikana. Näytti kuulemma yksinkertaiselta, selvästi joku pitsanpaistaja. Ei sellaista kukaan huoli. Näyttäähän Matt LeBlanc myös hieman hölmöltä, eikä se ole estänyt pääsemistä naisten märkien unien kohteeksi.

Nyt Suomessa voi myös Mohammad työllistyä. Muuttaa vain nimensä Mikaeliksi.

Comments

Matt näyttää sympaattisella tavalla hölmöltä nokkelasti, ei tuppisuupitsanpaistajalta. Onhan siinä nyt hyväntähden eroa.

Tämä on rasismia, myös ammatin puolesta. Kaikkien etelän miesten kuvitellaan olevan pitsanpaistajia.

Ja vaikka olisikin pitsanpaistaja, miksi sen pitäisi olla tuppisuu? No, ehkä kielitaito on vajaavainen. Silti.

Menepä itse puhumaan välimerta ja ole siinä sitten nokkela.

Omituista tietenkin on, että se sama mies saattaa olla kotimaassaan kovinkin suosittu suomityttöturisten keskuudessa. Mutta siellähän hän osaa kieltä eikä ole tuppisuu. Tietenkin.

Vähän kauempaa saapuneet ulkomaalaiset harvemmin ymmärtää pohjimmiltaan suomalaisen naisen asemaa yhteyskunnassa tai ylipäätään suomalaisen naisen itsenäisyyttä. Pysyn suomalaisissa miehissä, koska he tietävät mihin päänsä pistävät. :)

Ahaa, ne siis vievät meidän naiset vain siellä lomakohteissa.

Eivät suomalaiset miehet tai naiset aina tiedä mihin päänsä pistävät, päätellen avioerojen määrästä.

Onko pitsanpaistajamies ali-ihminen tai epäkelpo mies? Mua riepoo. Ei, en ole minkäänmaalaisen pitsanpaistajan hellu (ankä sellaiseksi ole havitellu), mutta koskaan ei miehen työ/työttömyys määrittele sen kiinnostavuutta.

ankä? Siis ENKÄ. Tulipa paha väsymoka, nyt minäkin varmaan olen ali-ihminen.

Poistun uneen.

Nih. Mukava jannu on mukava, vaikka tekisi mitä. Ei pitsanpaistaminen miestä huononna.

Kyllä raha silti jotain ratkaisee, miltei kaikilla rikkailla ammattilaisurheilijoilla on mallin mitoisssa oleva nainen kainalossaan.

Miksi kaikki keskustelut, joissa joku sanoo, että etnisellä taustalla tai ammatilla ei ole mitään väliä, menevät aina jossain vaiheessa siihen, että tämä joku vakuuttaa kuitenkin suosivansa suomalaista, eikä todellakaan ole ulkomaalaisen kanssa?
Kummallista. Pitsanpaistajia löytyy suomalaisista ihan yhtä lailla ja kaikki "välimerelliset" tyypit eivät pitsoja paista työkseen. Ihan kuin tällä nyt olisi jotain väliä.
-minh-

Post a comment