« Tähden jallupullon juotuaan | Main | 06.12.2006 14:33 »

Ydinkakkaa

Ihme tunareita. Eivät saa yhtä vaivaista ydinvoimalaa koottua kasaan. Nyt kun on vuosia lukenut koottuja mörhöilyjä ydinvoimalan työmaalta, hieman jo kylmää. Jos laitoksen saivat rakentaakseen alan kokeneimmat firmat, miten ne onnistuvat mokaamaan lähes kaikessa. Kuinka joku voi saada idean teettää arktisen ydinvoimalan suunnittelutyön Intiassa? Meillä laadunvalvonta toivottavasti on kohdallaan ja laitos ei poksahda ennen aikojaan. Mitenköhän on asian laita Pohjois-Koreaan tai Iraniin kyhättävien voimaloiden kanssa?

Kannuvalimolla on hajonnut suunnilleen kaikki sähköllä ja prosessoreilla toimiva. Itse olen vuoden sisällä joutunut uusimaan pesukoneen, television ja tietokoneen. Ne kaikki kuitenkin olivat hyvinkin käyttöikänsä päässä, ennen tehtiin kestävämpiä pelejä. Pesukone ja telkkari olivat yli 20 vuotta vanhoja perintökalleuksia. Yamahan 15 vuotta vanha viritinvahvistin pelittää edelleen ihan hyvin, Harman Kardonin 10-vuotias cd-soitin toimii kuin unelma. Nykyään en edes haaveile minkään uuden aparaatin kestävän kymmentä vuotta. Kannuvalimon Tero-Pekan digikamera Canon A70 on muuten kaikkien aikojen surkeimpien listalla. Itsekin tunnen muutaman kyseistä kameraostostaan katkerasti kironneen.

Veronpalautukset tulevat tänään. Tuhlasin ne jo etukäteen.

Comments

Montun laidalla seisten ymmärtää, miksi se laetos ei vaan valmistu; vain suomea tai puolaa puhuva työmies ottaa käskyjä vastaan vain ranskaa tai turkkia puhuvalta esimieheltään, joka taasen yrittää saada selvää englanninkielisistä piirustuksista...

Kielten sekamelskaa. Sentään ei hindiksi haasteta?

Naapurinpoika, taidetaanpa hyvinnii huastaa...

Upeaa!

Koskas aloitat taas polkkaamisen?

Emmiä polokkaa, miä valssaan :)

Post a comment