« Juustossa löytyy | Main | Tanssi »

Käyttösäännöt

Jotain iloa tällekin illalle! Katsoessani Arlan nettisivujen reseptejä huomasin "Sivustolla" olevan Käyttöehdot. Jo vain riemua riitti niitä lukiessa.

"Tulemme korostamaan Käyttöehtoihin tekemiämme muutoksia, mutta kehotamme tarkastamaan Käyttöehdot usein. Mikäli et hyväksy jotain Käyttöehtoihin tehtyä muutosta, sinun tulee välittömästi lopettaa Arla Ingmanin sivustojen käyttäminen.

Sivusto on suunnattu ensisijaisesti käytettäväksi Suomessa. Sivuston käyttö on sallittu Euroopan Unioniin kuuluvista maista. The Website is designed to be used primarily from Finland. The use of the Website is allowed from countries of European Union."

Hus. Poistukaa sivuiltamme, te turskailevat norjalaiset. Saudithan boikotoivat Arlaa jo muutenkin. Jotenkin kuulostaa siltä, että Käyttöehtojen kirjoittaja ei ensisijaisesti asu Suomessa.

"Vaikka Arla Ingman ei poissulje vastuuta kuolemasta tai henkilövahingoista, hyväksymällä nämä Käyttösäännöt hyväksyt, ettei Arla Ingman voi olla vastuussa menetyksistä tai vahingosta, joita kärsit tällä Sivustolla käymisen johdosta tai Sivustolla olevien tietojen käytöstä."

Nyt alkaa jo pelottaa. Ehkä on parempi olla kokeilematta Juustoisten kebab lastujen reseptiä. Ahdistaa.

Comments

"joita kärsit tällä Sivustolla käymisen johdosta" - taitavat olla siis tietoisia tankerosuomestaan ja siitä johtuvista kärsimyksistä.

Nyt pitäisi taas päättää itkenkö vai nauranko.

Sääntöjen mukaan minun olisi pitänyt kysyä lupa siihen, että linkitän heidän sivuilleen. Ei tämä netti ihan niin taida mennä.

Ehkä tähän kohtaan sopii sekä itkeä, että nauraa.

Eih, nyt mä kuolen! :D (Tosin Arlahan ei ota siitä vastuuta).
Jos niiden nettisivut voi aiheuttaa kuolemaa ja henkilövahinkoja, niin en hitossa uskalla kyllä enää syödä heidän tuotteitaan!

Hehe, surrealismi on saavuttanut jälleen tietyn tason.

Internet on tarua ihmeellisempää.

Huikea esitys kaikkine kielioppi- ja ladontavirheineen! Loppu kyllä kruunasi kaiken:

"Hyväksymällä näiden Käyttöehtojen noudattamisen, alistut peruuttamattomasti Suomen tuomioistuinten yksinomaiseen tuomiovaltaan."

Tästä eteenpäin kopioin aina tuon jokaisen tuottamani nettisivuston käyttöehtoihin. Anteeksi, siis Käyttöehtoihin.

Lisäksi suosikkejani Käyttöehdoissa on

"Suosittelemme voimakkaasti tarkastamaan näiden ulkopuolisten sivustojen käyttöehdot ja yksityisyydensuojaperiaatteet ennen sivustojen avaamista ja käyttämistä."

Miten käyttöehdot voi tarkastaa avaamatta sivustoa?

Post a comment