« Ihmiset eivät näe kukkia osana ratkaisua | Main | Muotiblogista, päivää! »

Oppi ojaan kaataa

todistus.jpg

Huh. Sentään edelleen pääsisin peruskoulusta läpi. Huomatkaa tekstiilitöiden kymppi, en ole turhaan talvella puikotellut! Testin punnerrukset tein vain mielessäni. Siis hieman huijattu, kuten koulussa kuuluukin.

Comments

Hikari.
Dunkkuun tuollaisille röökipaikalla.

Samaa mieltä Alcesten kanssa.

Matikan ja ruotsin numerot ovat koomisia. Ruotsista kirjoitin muistaakseni been ja lyhyt matikka taisi olla kutonen. Peruskoulun arvosanoja en muista.

Ei hikarit uskaltaudu röökipaikalle. Tai edes vessaan.

Pakko se oli minunkin kokeilla. Ja totesin myös kyseisen testin olevan riittämätön todellista tasoa mittaamaan.. ;-)

Huh! Jopa oli testi! Tein sen pitkän version ja postaan kohta koko tulokseni, mutta keskiarvoksi sain 8,9, joka on muuten aika paljon parempi kun oikea (taisi olla tasan 7). Osa meni ihan tietopohjalta, mutta osa täysin arviolla. :D

Hmm, sain pitkän testin keskiarvoksi 9,9. Oikea päättötodistuksen keskiarvo taisi olla numeroa alhaisempi, joten joko testi on erittäin vajavainen tai sitten nuo asiat ovat syöpyneet tässä vuosien varrella paremmin päähän...

Minä luin taas kysymyksiä päin persettä ja vastasin väärin D-vitamiiniin liittyvässä kysymyksessä. Siinähän oli sana "EI". Hämmentävän hyviä tuloksia polkkaajilla. Toisaalta myös pariin kertaan meeminä liikkuneen älykkyystestin mukaan kaikki bloggaajat ovat ainakin lähes Mensan jäseniä, mikä on melko epätodennäköistä. Eli eiköhän näillä nettitesteillä ole vain lähinnä viihdearvoa.

Post a comment