« Kivenhakkaaja | Main | The Beach »

Näkymä

katos.jpg

Almamaria haisteli allekirjoittaneen meemiin, johon on jo muutaman kerran polkkaushistorian aikana muodossa tai toisessa osallistuttua:

"Ota kuva lähimmästä ikkunasta avautuvasta maisemasta, tai jos olet ulkona, kuvaa bloggausympäristösi. Liitä kuva blogiisi ja kerro, missä yleensä bloggaat (kotona, töissä, kirjastossa, kahvilassa, you get my point) ja onko kuvassa kyseessä normaali bloggausympäristösi. Haasta mukaan haluamasi määrä muita bloggaajia ilmoittamalla haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa."

Polkkaushuoneeni kuvaksi käynee edelleen vuoden takainen kuva, mitään merkittävää muutosta ei ole tapahtunut. Yllä kelluvan kuvan räpsäytin äsken surffihuoneen ikkunasta. Maisemani pilaa saakelin ruma autokatos. Ei, kuvan auto ei ole minun. Kiitos kysymästä.

Tämä meemi näyttää kiertäneen aika perusteellisesti Blogistanian kujat läpi, joten en haasta kuin Harmaan hatun. Täytyyhän se nähdä miten Applen iMeemihälytin toimii.

Comments

Mukavaa että silti vastasit, blogivaari. Minulla taitaa blogivaellus olla niin noviisiasteella, etten muista tätä meemiä aikaisemmin nähneeni.
Onpa muuten ikävään paikkaan pykätty tuo katos. Onko se puuta, sen voisi polttaa?

Juo nyt herran tähden tuo olut pois, sehän väljähtää, jos se seisoo tuossa vielä toisen vuoden!

Autokatoksen katto on kai jotain aaltopeltimineriittiä tai muuta rumaa ja palamatonta. Katolla mätänevät muutaman vuoden lehdet eivät kaunista kokonaisuutta.

Mitäpä sitä hyvää olutta tuhlaamaan. Makuhan vain jalostuu vuosien saatossa!

Post a comment