« Joulua pataan | Main | Juhlava »

Pysy aina pikkuveljenä, älä koskaan miehisty

winky.jpg

No niin, tunnustakaa! Kuka on mennyt lavertelemaan puolikkaalle universumia, että allekirjoittaneen miehuus ei ole kovin ronjeremyllinen? Spammilootani sisältö on varsin yksipuolinen. Herttaisesti kaikki mainostajat ovat sitä mieltä, että tarvitsen Rolexin ranteeseen ja rannetta paksumman anakondan housuihini.

Tuhannet spammifiltteriini juuttuneet mailit eivät voi olla väärässä, joten pikkuveljessäni täytyy olla jotain vikaa. Päätin tsekata tarjonnan asian korjaamiseksi. Kaikista apua tarjoavista ylivoimaisesti kiehtovimmalta nimeltä kuulosti Jones Litmanen, Jarin kaukaisen sukulaisen täytyy olla luotettava. Siispä klikkaus Litmasen mainostamalle sivulle. Valtava valikoima! Lähtökohtaisesti voi kai olettaa, että kallein tuote on paras. Toinen klik. P*nis *xt*nd*r D*lux* Gold, ja lahkeessani roikkuu kohta 13.5 tuumaa lihaa! Kullattu venyttäjä saattaa tuntua ikävältä nukkuessa mutta päivisin hienous mahtunee boksereihin ja löysiin housuihin. Öisin voin säilöä 250 euroa maksavaa ihmettä yöpöydälläni samettivuorellisessa mahonkilaatikossa.

Joulupukki, miten olisi? Ja tietenkin niitä sinisiä pillereitä siitä sivupalkista mukaan, että boa pysyy toimintakunnossa.

Comments

Sulla sentään on jotain mitä venytellä, toista se on tämmötteellä keski-ikäisellä tädillä, mistä ilkeät mainostajat jaksavat vuodesta toiseen muistuttaa lähettelemällä näitä houkutuksiaan.

Sinänsä jaksaa kyllä hämmästyttää tämän sortimentin tarjonta ylipäätään. Kun ottaa huomioon, että naisihmisen strategisinta osaa lähestytään ulkokautta ja samaan kudokseen yltää sisäkauttakin sormella, niin mihin halavattuun niitä anakondia oikein tarvitaan?

Sitä tarjotaan, mitä kysytään. Eihän niillä isoilla tisseilläkään ole oikeasti kuin visuaalista virkaa. Naiset katsotaan ilmeisesti fiksummiksi kuin miehet, koska niitä ei yritetä huijata millään daisarisuurentajalla.

"Biggest dick in town" olisi hieno blogin nimi. Kullattu venyttäjä käyttöön ja blogin nimi vaihtoon!

Vällykäärme innostaa ihan kohtuumittaisenakin, ei iloitteluun tappajaboaa tarvita. Toimintavalmiudessa oleva miehen elin on kyllä niin kaunis näky, että naisena harmittaa omata vain tällainen tavallinen nahkakukkaro.

Mitäpä sitä ei tekisi hyvän bloginimen eteen. Tsihi!

Minä ja minun kikkelini ovat ihan tyytyväisiä tilanteeseen, mutta silti spämmiä pukkaa. Ja minä sentään olen nainen.

Spammaajilla ei ole mitään häpyä.

Post a comment