« Kun nukutti niin | Main | Älkää tehkö niin kuin minä teen, vaan niin kuin minä sanon »

Katokausi

Voi helvatti sentään. Minä haluaisin ihan viimeiseen asti uskoa Blogilistaan ja odotan jonkun korjaavan ääliömäiset käyttöehdot mahdollisesti jo tänään sekä piakkoin listan kohentuvan taas käyttökelpoiseksi. Ikävä kyllä minun on pakko siirtyä Google Readerin käyttäjäksi, sillä niin moni seuraamani blogi on poistunut tai ilmoittanut poistuvansa Blogilistalta. Karde on ehkä jo väärässä. Tehkää nyt helkkarissa jotain. Kohta se on myöhäistä.

On muuten aika koominen tuo käyttöehtojen väliotsikko "4. PALVELUNTARJOAJAN OIKEUDET JA VASTUUT". Siinähän kuuluisi lukea "4. PALVELUNTARJOAJAN OIKEUDET JA VASTUUVAPAUS", sillä kaikki kohdat joissa jotain vastuusta kirjoitetaan, on sanamuotona "ei vastaa". Käyttöehtojen perusteella on lisäksi oletettavaa, että jokin osa Blogilistasta muuttuu tulevaisuudessa maksulliseksi.

Arvon nuivaantuneet polkkaajat. Olkaa vielä tämä viikko Blogilistalla, että ehdin käydä suosikkilistani läpi ja siirtää sen Readerille.

Comments

Vaikka niin optimistisesti itsekin odottelin blogilistan tervehtymistä, niin su-ma tuli mullakin siirrettyä suosikkeja Greaderiin.

Kaikkiin se vain ei näytä pelaavan, esim Tiede-lehden ja Effin blogit ei sillä osoitteella Greaderiin lisätessä löydä mitään syötettä. :-/ En tietysti ole (vielä) tutkinut kummemmin, että pitääkö niille etsiä jokin oma varsinainen RSS-linkki tms.

Käyttöoikeuksia on jo luvattu muuttaa, joten sen takia tuskin kannattanee vielä listalta poistua. Illalla tutkin tarkemmin Greaderia, josko siitä olisi johonkin.

Aivan! Miten saan listatuksi suosikkini ennen kuin ne kaikki häippäävät? Taitaa olla jo myöhäistä. Ääh. Onneksi voin aina upottaa murheeni garduun :-)

Heheeh, ja B-listalta ei muuten päässyt äskettäin tähän sun päivitykseen, vaikka se näkyikin (mukamas). Jotain mätää Erkkolandiassa =E

Osan olen nyt pelastanut Google Readeriin, kaikkia en ehkä löydä enää. Uskollisille lukijoille pitäisi antaa hieman varoaikaa tai vaikka listata johonkin kaikki listalta eronneet, jolloin voisi hakea niiden feedit.

Sivulle pääsyyn saattoi olla syynä sekin, että juuri silloin muokkasin blogia kun lykkäsin tuon CC-lisenssin sivupalkkiin.

Tsekkaa googlesta blogien nimillä? Tai nappaa näistä kommenteistä urli? Kek.

Itse poistin blogini tänään ja poistan tunnuksenikin heti kun se mahdollistetaan.

Olen vähän tyhmä, mutta mikä on tämä Google Reader ja mistä sen löytää? Ottaa kyllä itseäkin päähän toi blogilista

Joo, ei tarvii vastata... Tajusin jo et se on se syötteenlukija mikä löytyy gmailista.... Sori spämmäys!

Kääntöpuoli ja muutama muu on nyt Google Readerissa. En nyt hirveästi ole siitä innostunut mutta onpahan nyt jokunen poistunutkin seurattavana.

Poistin blogini listalta, mutta silti ne löytyivät sieltä hakutoiminnolla. Laitoin niille s-postia, toivottavasti poistavat ne nyt kunnolla.

Höh. Lisäsin readeriin. Mikä ihmeen hoppu teillä on poistua? Hankaloittaa elämää kun täytyy käyttää kahta listaa.

Nuo käyttöehdot kyllä... oi voi.

En silti ala listalta itseäni poistamaan, mutta sen käyttö kyllä vähenee, se nyt näyttää selvältä. Vastaava palvelu olisi kiva, siis sitä entistä vastaava. Google readeria tms en halua käyttää, koska tykkään lukea blogit yksilöinä.

Minäkin haluan Ugukseni harmaana ja Marginaali-Janin mustana. En usko noista käyttöehdoista tulevan ongelmaa, sillä niitähän on jo tänään muutettu järkevimmiksi.

Blogilistalta voi aina etsiä uutta kiehtovaa luettavaa (siis toivottavasti melko pian voi), vastaava ei onnistu jos lukee aina vain samoja syötteitä.

b: heitä blogilista hittoon, seuraa vain yhtä. Ja readerista pääsee suoraan blogin aurinkolaivaan yhdellä klikillä, jos niin haluaa.

En minä näin nopeasti luovuta. Luotan Blogilistasta tulevan taas käyttökelpoisen.

Ihan vapaasti, veliseni, ihan vapaasti.
Minulle riitti siinä sensuurivaiheessa, siinä kun on asia jota en sulata pätkääkään.

Höh. No siksi kun jurppii. Nih.

Minä olen niin kaavoihini kangistunut, että palloilen edelleen Blogilistalla. Tietenkin tässä kannattaa samalla totutella griiderin käyttäjäksi, koska listan tulevaisuutta ei voi tietää kun kyseessä on voittoa tavoitteleva yritys.

Post a comment