« Minulla on kutina | Main | Lanttuva, kaaliva, vellivä, keittova »

Neljä

YyKaaKooNee (neljä)

Comments

Huimapää aikamoinen, tämä yksi

Irlannissa Inis Morilla sijaitsevassa Dun Aengusin vanhassa kelttillinnakkeessa oli ihan vastaavaa touhua. Pudotusta mereen on n. 100 metriä ja silti jotkut italoturistit painelevat suoraan reunalle pällistelemään ja istumaan. Ei siinä paljoa tarvitse horjahtaa kovassa tuulessa, kun mennään alas ja sen jälkeen sitten viranomaiset joko rakentavat kaiteet (epätodennäköistä) tai estävät yleisön pääsyn 20 metriä lähemmäs reunaa, jolloin myöskään maisemia ei pysty ihailemaan niin hyvin.

Minä olin niin mamo, että uskalsin vain makuulta kurkkia reunan yli. Juurikin se tajuton tuuli pisti varovaiseksi. Tuosta paikasta on pudotusta mereen 604 metriä.

Tuollaisen jälkeen vaikuttaa naurettavalta, että joku Imatrankoski on aidattu niin, että reunaan tosiaan on 20 metriä.

Onpas hieno paikka! Niitä Norjan keskivälin huippuja?

Stavanger oli muistaakseni lähin suurempi kaupunki tuolta katsoen.

Hyi kauhistus, jaloista lähti voimat pelkästään kuvaa katsomalla! En kestä ollenkaan mitään korkeita paikkoja, huvittavaa että tämä heikkous on tullut iän myötä :)

Juu ei tarvi meikäläisenkään lähteä vuoria kiipeileen, adrenaliini lähtee liikkeelle pelkästään kuvaa katsomalla :) Halvaksi tulee elämykset!

Ollapa yksi noista neljästä! Ihana paikka! Rakastan tuollaisia korkeita paikkoja, joista näkee hurjan kauas ja maisemat ovat upeita. :D

Minullakin lähti jaloista voimat, tosin ei pelon vuoksi. Kapuaminen 30 asteen helteessä ylös otti voimille mutta oli se kyllä jokaisen valutetun hikipisaran arvoista. Näköalat olivat niin upeat.

Onpa hurja pudotus. En uskaltaisi istuskella reunalla.

Huippaamaan alkaa.

Tuo paikka, missä heppu istuu, näyttää kuvassa varsin arvelluttavalta. Lohkare näyttää siltä kuin olisi juuri irtoamassa.

Ok. Ymmärrän. Ainakin 4 metriä korkealla ovat.

Hyvinkin neljä metriä.

Post a comment