« Alakuloa | Etusivu | Kaikkien aneemisten huokailujen äiti »

toukokuu 04, 2004

Elämysmatkailua

Mikään ei ole terveellisempi kokemus kuin päästä vierailemaan kodissa, jossa ei ole odotettu vieraita. Antaa todellakin realistiset mittasuhteet omalle rypemiselle nähdä, että muillakin sohva toimii vain likaisen pyykin keräysalustana, kylpyhuoneen nurkissa on kosteuden kovettamaa pölyä ja keittiössä tavarat niillä paikoilla joille ne aamulla ovat jääneet.

Mahtavaa! Yleensähän tällaiset elämisen merkit siivotaan piiloon hyveellisen elämän kulissin rakentamiseksi, kun saadaan vierasvaroitus.

Jostain syystä kaveripiiriini on päätynyt aimo joukko suorastaan kliinisestä siisteydestä pitäviä joka viikko (sic!) imuroivia siisteyden sipuleita, joilta pahimmillaan saan kuulla omasta kodistani spontaaneja kommentteja kuten: "Onpas täällä sotkuista!" En suostu kuulemaan, että elämäntavassani olisi jokin vialla - kuvailisinkin omaa taloudenpitotyyliäni stressittömän mukavuuskeskeiseksi.

(Edellä mainittu talousesimerkki on osin kuvitteellinen, koska minulla ei ole tarkkoja muistikuvia vappuaaton vierailusta. Tyyli jäi kuitenkin mieleen!)

Laura 04.05.04 20:20