« Älä katso | Etusivu | En muutu - jatkun samana »

maaliskuu 03, 2004

Lämpimiksi

Miksi minulla ei ole ylimääräisiä menoja juuri tänään? Lämpö on katkaistu jonkin korjaustyön takia aamuneljältä, ja vaikutukset alkavat tuntua. Vielä ei sentään sormikkaat kädessä kirjoiteta.

Huoltomiehet ovat tulossa vaihtamaan jotain suodattimia joskus tällä viikolla. Niitäkin joutuu hermoilemaan. Miten joku haluaa välttämättä olla kotona huoltomiesten aikana? Minä olen helpottunut, jos saan olla tieltä pois, vaikka meillä olisi siivottukin. Jos ei ole siivottu, sitä suuremmalla syyllä en haluaisi näyttää naamaani.

Yritimme nyt päätellä, missä nuo mystiset suodattimet voisivat olla, ja raivasimme reitin huoneuston halki.

Ottaisin kaikille kuvan työpisteestäni, jos minulla olisi se digitaalihömpötys. Tavallisen filmirullan täyttymistä odotellessa huuma menisi taatusti jo ohi. Voin kuvailla: pikkiriikkiselle pöydälle mahtuu kannettavan lisäksi yksi A4-kokoinen paperipino ja hiirimatto. Kirjoittelu on hoidettava kyynärpäät kyljissä, etteivät paperipinon päälle kulloinkin asetellut teekupit ja voileivät menettäisi tasapainoaan. Vanha toimistotuoli suorastaan houkuttelee huonoryhtiseen nörttäämiseen, sijoituspaikka, pimeä nurkka, hajamieliseen haaveiluun.

Laura 03.03.04 08:10