« Terve, anoppi! | Etusivu | Kirjatoukan kesä »

elokuu 02, 2004

Kuluu se lyhyt suvi näinkin

Sateisen kesän ratoksi olen tahkonnut Baldur’s Gaten ensimmäistä osaa läpi hi-taas-ti ja sattumanvaraisesti ja tutustunut uuteen Simcity4:ään. < ironia > Mutta mikäpä sattuisikaan paremmin kuin viettää ensimmäinen lämmin päivä pitkästä aikaa sisällä kuumeisessa unessa? Kun keväällä ostettua hellemekkoakin on tullut käytettyä vain kerran? < /ironia>

Onkin melkein päivälleen kaksi vuotta siitä, kun viimeksi olin niin kipeä, että on pakko perua menot ja vain kököttää kotona. Joko sairastumissyklini on 24 kuukautta tai viikko sitten otettu rokotus heikensi immuunijärjestelmää.

Sairastumisessa pahinta onkin se, että joutuu perumaan kaikki tapahtumat kalenterista; jopa näin kesällä asiat viivästyvät, suunnitelmat menevät mönkään ja muille aiheutuu harmia, varsinkin jos ei ole puhelinnumeroita, joiden avulla ilmoittaa nopeasti, etten pääsekään paikalle kuin sängyllä, jossa on pyörät alla.

The picture of dorian grayYhden nettitestin jaksoin tehdä ryytyneestä olosta huolimatta, Kirjallisuusklassikkotesti, jonka löysin Tylsyyden multihuipennuksesta. (Täytyykin ottaa Dorian Gray seuraavaksi lukulistalle.)

Oscar Wilde: The Portrait of Dorian Gray. You are a horror novel from the world of dandies, rich pretty boys, art and aesthetics, and intellectual debates between ethical people and decadent pleasure-seekers. You value beauty and pleasure but realize their dangers, as well.

Which literature classic are you?
brought to you by Quizilla

Laura 02.08.04 21:29

Kommentit

Kun testiä katsoi, niin todennäköisyys Dorian Grayhin vaikutti olevan n. 50 %. Joku oli sentään saanut myös Orwellin 1984. Tai sitten en ole lukenut muita klassikoita.

Kirjoitti .. 07.08.04 23:37


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?