« Elämystarjouksia | Etusivu | Tuliseremonia »

elokuu 11, 2004

Lehdistöradikaali

Voisi luulla, että jonkin verran ärsyttäisi tällaista paperiroskaa välttämään pyrkivää henkilöä se, että Tampereen Kirkkosanomien jakajat vuodesta toiseen uskaltavat urhoollisesti uhmata postilaatikon kannesta ilmenevää haluttomuuttani – suorastaan systemaattista kieltoa – vastaanottaa mainoksia. Sisältäen poliittiset ja uskonnolliset mainokset. Kirkkosanomia tosin ei ilmeisesti jaeta muun ilmaisjakelun kanssa yhdessä, mutta ykkösosoitteetonta spämmiä se on silti.

Mutta tarkemmin tässä asian eri puolia pohtiessani olenkin tyytyväinen, että tällainen radikaali kieltojen rikkoja ilmaisjakelupuolelta löytyy. Muut jakelijat tyytyvät orjallisesti noudattamaan käskyä ohittaa minun postiluukkuni, ja koska mitään oikeita sanomalehtiä ei tällä hetkellä ole tilauksessa, saattaisi kompostipaperista ilman silloin tällöin tulevaa kirkkosanomat-täydennystä pian olla huutava pula!

Luojalle kiitos Kirkkosanomista!

Laura 11.08.04 15:24

Kommentit

Todellakin, mielenkiintoinen ilmiö. Aina löytyy joku instanssi, joka pitää itseään niin tärkeänä, että katsoo olevansa ihmisten toiveiden yläpuolella. KELA on yksi, Kelan sanomien esto ei onnistu kuin palkkaamalla Bandidosien koirapartio hätyyttelemään sitä piruparkaa, joka postilaatikolla kupsehtii.

Lyly Rajala katsoi myös olevansa äänestäjäkunnan toiveiden yläpuolella, kun pudotutti luukkuuni peräti kaksi mainostaa viime eduskuntavaaleissa. Palautetta toki lähetin, mutta sen sävy alkoi hieman kaduttaa, kun mies menikin eduskunnassa läpi. Alkoi jo huolettaa, että tuliko suututettua "isoveli", mutta onneksi mies hukkasi poliittisen uskottavuutensa jo alkumetreillä.

Hitsi, tulisipa minullekin Kirkkosanomat, pääsisin sitten taas lähettämään sitä "asiakaspalautetta".

Kirjoitti Elämätön 13.08.04 09:30

Hmm.
Lukeeko sinulla ovessa, että "Ei mainoksia" vai "Ei ilmaisjakelua"
Itse kiellän mainokset, mutta soisin, että toimitetut lehdet, kuten Kirkkosanomat, silti työnnettäisiin luukusta. Ei sillä, että minua Kirkkoasiat kiinnostaisi, vaan on aina mukava nähdä millaisia lehtiä kukin markkinoille puskee. Puhtaat mainokset joutaa polttaa jo ovella.

Eikös Kelan sanomat jaeta normaalin päiväpostin mukana? Taitaa sitä paitsi olla jollain asteella heidän velvottensa tiedottaa asioistaan kaikille kansalaisille.. millähän nimellä se kulkee? Lieneekö joukkokirje?
Ehdotan seuraavanlaista kylttiä ovelle:

EI mainoksia
EI ilmaisjakelua
EI mitään missä ei ole minun nimeäni
EI mitään missä lukee "Seura" tai "7 päivää"

Kirjoitti erkpa 25.08.04 11:57

Kelan sanomat olinkin ihan unohtanut. Sekin tulee, vaikka teippaisi luukun umpeen.

Luukussa on ollut lappu:

Ei mainoksia.
Ei uskonnollisia mainoksia,
ei poliittisia mainoksia.
Kiitos.

Nyt se on ollut poissa, koska odotimme kansalaisopiston opetustarjontavihkosia. Voisinkin laittaa tuon sinun ehdottamasi melko tyhjentävän litanian uuteen lappuun. Toisaalta en oikein usko, että postinjakajat pysähtyvät ensinnäkään lukemaan, mitä lappusissa lukee tai toiseksi miettimään, mikä ero on mainoksilla ja ilmaisjakelulla. Ainakaan pelkkä mainosten kieltäminen ei ole tuonut meille kertaakaan esimerkiksi Tamperelaista.

Kirjoitti Laura 25.08.04 15:34


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?