« Kaikkea näkee | Etusivu | Velatkin muuttuvat saataviksi »

marraskuu 28, 2004

Ei taidolla, ei tuurilla

a) sukka? b) villapaita?Perheeseen tuli tulokas: ompelukone. Ilman sitä onkin selvitty jopa neljästä metristä villakaavun helmaa ja monesta muusta vastaavasta koettelemuksesta.

Käsitöiden kanssa minulla vain into tahtoo olla paljon kovempi kuin mikään muu ominaisuus. Ompelukoneella en ole tainnut onnistua tekemään oikein mitään päälle pantavaksi kelpaavaa riepua. Kiristäviä housuja, liian heppoisia liivejä ja huonosti istuvia paitoja vain.

Kahteen tänätalviseen villapaitaankin tuli kumpaankin eri tavalla epäonnistuneet hihat, kuten karvaasti edelleen muistan. No, nyt tuli isän joululahjasukkaan riskin miehen käsivarren mentävä lapa. Missä olit pari viikkoa sitten? Attanas sentään.

Ehkä ompelukoneeseenkin täytyisi siis suhtautua siten, että taas uusi kiroilunaihe tuli taloon? Näinköhän minulle tämän entryn jälkeen enää uskotaan jo luvattua lapsen pussilakanan ompelemisen vaativaa tehtävää?

Ja Pinseri-listan uuteen mahdolliseen kategoriajärjestelmään ehdottomasti Epäonnisten neulojien blogien sarja! Lähteekö Mea mukaan? Edes sympatiasta?

Laura 28.11.04 20:11 | TrackBack

Kommentit

No tottahan minä olen mukana: sekä neulesarjassa että kone-ompelusarjassa JA (huom!) saumurai-sarjassa. Olen erikoistunut liian pieniin tai liian suuriin päänteihin ja niin perusteelliseen työstämiseen, että joko kohde kasvaa ulos tai malli jää vanhanaikaiseksi. Konesarjassa voisi olla myös tekninen osio: neulan vääntymiset, väärinpujotukset ja keleelliset syheröt. Kaikki hallitaan.

Kirjoitti mea 28.11.04 21:13

No JESS!! Joukossa on voimaa.

Kirjoitti Laura 28.11.04 21:19


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?