« Naimalakon paikka | Etusivu | Nyt dyykkaamaan »

helmikuu 22, 2005

Elokuvista ja juhlista

Panssarilaiva Potemkin Cleaning Womenin säestämänä Tampereen lyhytelokuvajuhlilla on jotain, minkä haluan nähdä. Viimevuotinen Aelita-kokonaisuus kun jäi kokematta. Lippuja Potemkiniin sai vielä tänään.

Kaikkien Tampereen kulttuuritapahtumien äärellä asumiseni on kyllä ollut aivan naurettavaa. En ole osallistunut mihinkään. Kerran kävin opiskelijalipulla katsomassa jotain filkkareiden kilpailusarjaa, pari kertaa pyörinyt Tammerfestin ilmaiskonsertissa - kerran jopa maksullisessa - mutta muuten oikeastaan tyytynyt vain nyhjöttämään kotona. Vain siitä huomaan jotain taas tapahtuvan, että kaduilla on entistä enemmän väkijoukkoa jonka #¤% läpi ?@# ei &§¤ pääse %%$ pomminkaan kanssa.

Nyt harkitsen erittäin varovaisesti jopa roskaelokuvafestivaalia tai Tullikamarin lauantai-illanviettoa, jonka ohjelmaa en tuttuun tyyliini onnistu löytämään. Mutta siellä on Spinal Tappia, dokumenttia Absoluuttisesta nollapisteestä ja sekalaista esiintyjäkaartia, mm. Kuusumun profeetta. Näin olen antanut itselleni kertoa.

Kun nyt tuli mieleen, niin älkää te missatko Metropolista (8,4 tähteä IMDB:ssä = kova tulos), joka esitetään Niagaran elokuva-arkistosarjassa maanantaina 7.3., vaikka minä sen joudunkin missaamaan.

Laura 22.02.05 19:22 | TrackBack

Kommentit

Tunnen itseni hyvin epäonnistuneeksi elokuvaharrastajaksi, jos onnistun tällä kertaa missaamaan elokuvajuhlat kokonaisuudessaan.

Kirjoitti Toveri 23.02.05 01:14

Ja jatkot Telakalla!

Kirjoitti Sedis 23.02.05 21:49

No siellä sitten, te molemmat!

Kirjoitti Laura 23.02.05 23:18


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?