« HYVÄÄ VAPPUA, LAPSET! | Etusivu | Arvoitus »

toukokuu 01, 2005

Pää hellänä

Hengissä selvitty taas tänäkin vuonna; onko se positiivista, onko siitä mitään opittu, sen saa taas ensi vapun vietossa arvioida uudestaan. Uppopaistobileet olivat lähes legendaariset. Huojuvan tornin hävisin vain kerran, en voittanut ollenkaan.

Periaatteellinen vastenmielisyyteni Hellää kohtaan kyseenalaistettiin rankasti ja lopuksi löysin silkan mielipide-enemmistön painostuksesta itseni kyseisestä goottien ja häkeissä kiemurtelevien tyttöjen helvetistä. (Koska muut olivat aivan tajuttomassa soseessa, voidaan tapahtumien kulkua minun yksimielisellä päätökselläni hieman vääristää.)

No, tuloksena voin sentään perustella Hellä-vastenmielisyyttäni paljon laajemmin kuin yksipuolisen esitanssijavalikoiman perusteella. Siellä minua palveltiin yhtä tylysti, rahastettiin rankasti, puhuteltiin aiheetta, yritettiin kuurouttaa ja savustettiin aivan samalla tavalla kuin muissakin yökerhoissa, joihin en mielelläni mene. Hellän erikoisuuksia ovat upea sisustus, ihmiset, jotka pukeutuvat upeampiin vaatteisiin kuin mitä osaavat käyttää, seinälle piirretyt tissit joita joutuu epäonnistesta istumapaikkavalinnasta johtuen ehkä tuijottamaan koko illan sekä se, että kello kahden jälkeen baarista loppui ensin absintti, sitten salmari ja kermalikööri ja sitten kaverit joivat varmaan sen hirvittävän Jaloviinankin loppuun.

Ai niin, ja Dorkan tahmea lattia oli röyhkeästi kopioitu sekä naistenhuoneeseen että tanssilattialle.

Ei tätä kokemusta voi kai luokittaa. Ja tämä kirjoitus on tehty lähinnä varoitukseksi ystävilleni, jotka eivät eilen tienneet, mitä pahaa viekoittelivat ottaessaan minut mukaan.

Laura 01.05.05 18:21 | TrackBack

Kommentit

Siksi minä muistelenkin aina kaiholla ja suurella rakkaudella Sputnikin Jukkaa ja vaaleanpunaisia drinkkejä joita vain HÄN osaa tehdä *kaipaava huokaus*

Kirjoitti Hanne 01.05.05 21:47

Hmm. Sputnikista kyllä minäkin kaikkien todennäköisyyksien vastaisesti pidän.

Olenkohan vain hiukkasen muutosvastarintamassa?

Kirjoitti Laura 01.05.05 22:06

Sputnik on luonnostaan vähän nuhjuinen, ei kaupallisesti-suunnitellun nuhjuinen kuten Hellä, jonka muutonjälkeinen versio on wannabegoottien Onnela.

Ja se häkkitanssi on vähän niin ja näin... :/
Niin kauan kun siellä ei ole 50% vetovoimaisia miehiä.

Kirjoitti Hanne 01.05.05 22:11

On sanottava, että minä joka suorastaan pidin Hellästä sen vanhassa sijainnissa, inhoan yhtälaisellä sykkeellä nykyistä "hevihelvettiä" (vrt. teknohelvetti) Tammelassa.

Syyt: Epäaitous (esim. Bon Jovi EI ole aitoa metallia), kalleus, häkkitytöt (jotka olivat aidompia ja suloisempia aiemmin - strippibaarit erikseen, kiitos), kokonaisuus - parempi ennen, vaikeaa tyytyä mihinkään vähempään.

On silti kivaa ettei ole aatoksissaan yksin :)

Kirjoitti Terjo 01.05.05 22:16

Joku taisikin kanavalla kehuskella kuvatodisteilla... ;)

Kirjoitti Julppu 02.05.05 01:08

Uhh. Kunhan selviän tästä pienestä vapunjälkeisestä flunssaisesta tarpeeksi vakaaseen olotilaan, niin saatan ehkä luultavasti uskaltaa vilkaista.

Kirjoitti Laura 02.05.05 08:20

Kuvat oli... mielenkiintoisia ;)

Kirjoitti Julppu 02.05.05 19:46

...hm, taidan olla osasyyllinen Hellän jatkumiseen, kun vastasin omistavan tahon epäviralliseen galluppiin (vanhassa paikassa), että minusta olisi mukava, jos Hellän toiminta jatkuisi.

Se oli kuitenkin hetken ajan Tampereen ainoa baari, josta sai mainioita Haudankaivaja -nimisiä drinkkejä. Nykyään niitä ei saa enää mistään.

En tiedä miten on, mutta siellä paremmassa Hellässä oli ainakin muutaman kerran myös "mieskauneutta" häkissä, kun muuan Mika Manson kiipesi pari kertaa humalluspäissään häkkiin imitoimaan Marilyn Mansonin lavaliikehdintää (mikä olisi näyttänyt hyvältä, jos Mikalla olisi parempi bodi ja edes alkeellinen rytmitaju).

Toisaalta, voisin kyllä vielä jonain päivänä mennä Hellään, mutta luonnollisesti jos joku viittaa tämän kommentin olemassaoloon, kiistän sen ja sanon jonkun käyttäneen nimeäni hirvittäviin pahuuden tekoihin. Sputnikista olen saanut tarpeekseni ainakin vähäksi aikaa, mutta jostain kumman syystä löydän itseni sieltä vieläkin aika-ajoin. Jotkut teistä saattavat muistaakin, että villeinä poikamiesaikoinani oli kausi, jolloin minut tavoitti paremmin Spudesta kuin kämpästäni.
Mutta nyt vaikenen, ettei mene vallan hehkutukseksi.

Kirjoitti Tapsu 03.05.05 09:44


Sano jotain

Haluatko, että koneesi muistaa nämä tiedot?